Message to customers Medazur Med Spa

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Message to customers Medazur Med Spa

Mesaj catre clientii Medazur Med Spa

Dragii mei,

Stiati ca mai mult de 70% din bolile de care sufera si sfarsesc oamenii se datoreaza modului de viata? Da. Se datoreaza modului in care stim sa ne proiectam si sa ne traim viata!

Pentru ca majoritatea ne nastem sanatosi, credem ca sanatatea este un dat – un drept castigat prin nastere –  si nu trebuie sa facem nimic pentru a o mentine. Realitatea ne contrazice insa, nu este nici pe departe asa!

Si pentru ca rolul meu de medic este sa fiu partenerul pacientului meu, sa fiu un consultant de buna credinta si bine pregatit, am structurat o metoda care imi poarta numele. #MetodaDrBalanica este o metoda prin care mai intai de toate, starea de sanatate poate fi pastrata pe termen lung. Apoi, orice afectiune medicala poate fi tratata/ameliorata.

Programeaza o intalnire cu Dr. Florin Ioan Balanica si echipa Medazur, la telefon 0 22 89 89 89.

Metoda porneste de la cei peste 20 de ani de expertiza medicala, cele peste 45.000 de cazuri medicale rezolvate, de la ceea ce-si doreste fiecare dintre voi si ceea ce trebuie fiecare dintre voi sa primeasca de la un medic. Si eu la randul meu am fost pacient, dupa ce obez fiind – ajunsesem la aproape 200 kg – am incercat sa-mi regasesc sanatatea. Tocmai de aceea astazi, mi-am propus sa discutam despre medicina viitorului, despre #MetodaDrBalanica.

#MetodaDrBalanica este Medicina Stilului de Viata si se bazeaza pe 4 piloni:

  1. Nutritia si Nutrigenomica
  2. Managementul Posturii
  3. Miscarea Functionala
  4. Managementul Stresului

Punctul de plecare il reprezinta identificarea cauzei pentru care o persoana s-a imbolnavit, sau a luat in greutate. Si nimeni nu se imbolnaveste sau se ingrasa pentru ca mananca nesanatos, ci din motivul pentru care mananca sau isi traieste viata nesanatos! Toate bolile au o cauza fizica si una emotionala, iar omul are 3 arme in lupta cu boala: trupul, mintea si sufletul. Atunci cand nu te folosesti de una sau mai multe dintre aceste arme, te adresezi de exemplu doar trupului, sau doar sufletului, iar lupta ta cu boala este pierduta.

Programeaza o intalnire cu Dr. Florin Ioan Balanica si echipa Medazur, la telefon 0 22 89 89 89.

#MetodaDrBalanica este o metoda medicala holistica, care abordeaza sanatatea si nu boala, omul si nu pacientul si presupune 3 etape

  1. Anamneza
  2. Stabilizarea metabolica
  3. Mentenanata

In urma acestor etape, orice persoana isi regaseste echilibrul metabolic si emotional, pentru ca acest demers se adreseza cauzei si nu efectului. Corpul fizic isi echilibreaza proportiile dintre muschi, oase, apa, si grasime, iar managementul stresului se ocupa de efectul pe care il au emotiile asupra noastra. Mintea este cea care face legatura dintre corpul fizic si emotii.

#MetodaDrBalanica este o metoda personalizata de abordare a pacientilor, aparent sanatosi sau aflati in dezechilibru fizic si/sau emotional evident. Ea se adreseaza astfel atat celor care doresc sa se mentina sanatosi – adica sa faca preventie – cat si celor care doresc sa-si regaseasca sanatatea printr-o modalitate holistica, care inbina medicina clasica – alopata – cu cea complementara si abordarea fizica cu cea emotionala. Totodata, foloseste in principal actiunea nutrientilor asupra structurii genetice, dar si suplimentele naturale si medicamentele alopate.

Cei care apeleaza la MetodaDrBalanica isi regasesc echilibrul metabolic si nu se mai ingrasa, iar daca au experimentat o boala cum ar fi: diabet, sindrom X metabolic, reflux gastroduodenal, intolerante alimentare, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala si altele, se vindeca sau isi amelioreaza conditia medicala.

Programeaza o intalnire cu Dr. Florin Ioan Balanica si echipa Medazur, la telefon 0 22 89 89 89.

Totodata, urmand etapele #MetodeiDrBalanica si intelegand principiile care stau la baza, pacientul se poate bucura de libertate culinara de sarbatori sau in vacanta, fara a lua in greutate.

In aceasta Metoda, pacientul si medicul fac echipa si sunt de aceeasi parte a baricadei, atunci cand primul se confrunta cu o situatie medicala. Implicarea persoanelor in Metoda duce la intelegerea cauzei dezechilibrului si duce la indeplinirea sigura a obiectivului.

Dragii mei, nici o dieta nu functioneaza pe termen lung, iar singura solutie este personalizarea actului medical, combinatia cunostintelor medicale cu experienta clinica. #MetodaDrBalanica reprezinta medicina viitorului, practicata astazi in Europa si acum la Chisinau, in parteneriat cu Medazur, si ofera omului modern solutia pentru managementul stilului de viata. Este o metoda validata de rezultate pe care astazi v-o pun la dispozitie.

Programeaza o intalnire cu Dr. Florin Ioan Balanica si echipa Medazur, la telefon 0 22 89 89 89.

Subscribe to newsletter

Site development

Copyright 2014. Medazur Med Spa