Pierderea greutăţii corporale

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Programe de autor

Pierderea greutăţii corporale

CORP IMPECABIL ŞI SĂNĂTOS

Programul de autor ”Corp impecabil şi sănătos”, elaborat în colaborare cu colegii europeni, este destinat modelării şi corectării siluetei, reglării ponderabilităţii corpului şi îndepărtării celulitei.

În cazul în care nu există contraindicaţii, după efectuarea a 10 complexe de proceduri din cadrul programului-expres ”Corp impecabil şi sănătos”, pe parcursul a 20 de zile, este posibilă reducerea greutăţii cu 3,5-5 kg., diminuarea circumferinţelor cu o mărime şi reducerea celulitei cu un nivel.

De asemenea, în calitate de bonus, programul vă garantează o productivitate ridicată de muncă, o piele fermă şi catifelată, o stare a sănătăţii excelentă şi încredere în sine.

Programul de autor ”Corp impecabil şi sănătos”, în afară de versiunea “expres”, de asemenea, include versiunile “medium” şi “strong” pentru persoanele care doresc să prelungească durata programului, cu scopul sporirii efectului.

Doar cu acordul medicului spa-coordonator este posibilă aplicarea programului de autor.

Durata: cel puţin 20 zile


CORP ATLETIC (pentru bărbaţi)

Acest program de autor îşi propune drept scop reducerea greutăţii corpului, diminuarea circumferinţelor în regiunea abdomenului şi sporirea productivităţii muncii, în cazul bărbaţilor. Vor fi suficiente doar 10 complexe de proceduri, timp de 20 de zile, pentru a avea o condiţie fizică excelentă şi pentru ca jumătatea Dvs. să vă aprecieze corpul atletic. Bonusurile acestui program va fi: recuperarea încrederii în sine, recăpătarea vivacităţii, sporirea fluxului energetic, agerimea gândirii.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa