Triholog

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Triholog

Medicul triholog este consultantul Dvs. personal, care, după o diagnosticare amănunţită, va elabora pentru Dvs. un program individual de profilaxie şi tratament al părului şi pielii capului, cu aplicarea diferitor metode.

Cele mai frecvente probleme pe care vă ajută un triholog să le soluţionaţi sunt: căderea părului, seboreea (mătreaţa), aspectul tern al părului.  

Pentru a stabili cauza îmbolnăvirii, medicul triholog efectuează diagnostica digitală a părului cu ajutorul aparatajului de ultimă generaţie.

Camera video cu rezoluţie foarte mare identifică momentan densitatea firelor de păr pe un centimetru pătrat, măsoară grosimea părului în diferite zone ale scalpului, cercetează starea pielii scalpului, structura părului şi a foliculului de păr.

În caz de necesitate vă vor fi recomandate examene medicale suplimentare şi consultaţia endocrinologului, gastroenterologului.

Analogii ale programei trihologice individuale de autor nu sunt, dar specificul ei constă în aceea, că toată îngrijirea părului se efectuează cu ajutorul preparatelor bazate doar pe ierburi, fără a întrebuinţa ingrediente chimice. Rezultatul este uimitor! Cel mai important – Dvs. vedeţi efectul imediat: părul devine mai des, mai frumos şi mai strălucitor chiar după prima procedură.

Consultaţia şi diagnostica pielii scalpului şi a părului 1 oră 19 U.C.
Consultaţia şi efectuarea fototrihogramei 1 oră 19 U.C.
Cobsultația și fototrihograma secundară 30 minute -
Trihometrie 30 minute 15 U.C.
Diagnosticul general al scalpului și părului 30 minute 9 U.C.

 

 

 

 

 

 

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 22 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa