Despre department

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Salon

Despre department

Departamentul serviciilor de salon al „Medazur Med Spa” - reprezintă o victorie a talentului şi a măiestriei! Stilul nostru deosebit de activitate este profesionalismul specialiştilor, cele mai recente descoperiri şi metodele verificate prin experienţa practică.

Coaforul, asemeni unui pictor “desenează” o personalitate individuală, irepetabilă, iar specialiştii în domeniul manichiurii şi pedichiurii creează estetica mîinilor şi a picioarelor.

Procedurile de îngrijire a părului sunt de două categorii: clasice şi terapeutice.

Îngrijire clasică – tunsori creative, aranjări stilate şi tehnică profesională de vopsire a părului cu aplicarea produselor de cea mai înaltă calitate, de la cele mai renumite branduri la nivel mondial. 

Îngrijire terapeutică – vă va ajuta să îmbunătăţiţi starea generală a firului de păr şi a scalpului în caz de seboree grasă şi uscată, cădere a părului. Cea mai mare realizare a centrului Medazur Med Spa – programul original de tratare a părului ”Eco Beauty Farm”, elaborat de medicii-trihologi, unicul în Republica Moldova, are la bază exclusiv doar ingrediente naturale. Un păr frumos este un păr sănătos!

Cele mai îndrăzneţe visuri devin realitate, graţie specialiştilor centrului “Medazur Med Spa”.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa