Despre department

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Spa boutique

Despre department

SPA boutique – aici găsiţi tot de ce aveţi nevoie pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii Dvs. 

Ne bucură faptul că vă putem oferi produse pentru îngrijirea pielii care pot fi aplicate după procedurile medicale, precum și produse cosmetice care sporesc și contribuie la prelungirea efectului procedurilor cosmetologice profesionale. În gama de produse disponibile veți găsi asemenea mărci precum Vinoble Cosmetics, Biodroga Systems, Proglyme, reprezentate pe teritoriul Republicii Moldova exclusiv de către Medazur Med Spa.

Pe lângă produsele cosmetice pentru îngrijire în condiții casnice, în incinta SPA boutique-lui veți găsi întregul spectru de preparate medicamentoase pentru tratarea și profilaxia diferitor afecțiuni, de asemenea vitamine și minerale pentru menținerea și întărirea imunității.

Aveți la dispoziție cei mai renumiți și apreciați producători farmaceutici, precum și mărci de medicamente testate și recunoscute la nivel mondial.

Medicii noștri vă vor oferi consultații profesionale la alegerea preparatelor necesare pentru formarea trusei medicale, pe care le veți putea procura fără a fi necesar să vă deplasați în afară centrului.

Împreună cu Medazur Med Spa reușiți să aveți grijă de sănătatea și frumusețea Dvs. mult mai simplu!

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa