Managementul vieţii

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Specialiști

Managementul vieţii

MARCIUC NATALIA, dermatolog

Natalia Marciuc – şeful Departamentului de management al vieţii, dermatolog de categorie superioară, activează în cadrul centrului din anul 2002. Specializare – dermato-venerologie, trihologie şi medicină cu laser. Natalia Marciuc şi-a făcut stagierea, de mai multe ori, în Europa şi în ţările CSI, fiind unul dintre cei trei Medici-coordonatori autorizaţi din Republica Moldova. Pe parcursul activităţii sale în calitate de medic-coordonator, a contribuit la îmbunătăţirea stării fizice, a aspectului exterior şi a stării generale a unui număr mare de pacienţi. Natalia Marciuc este binevoitoare, mereu cu zîmbetul pe buze, tratează fiecare client cu multă grijă şi simpatie, îşi depune toată străduinţa pentru a atinge rezultatul propus împreună cu pacientul. Se poate spune că Natalia Marciuc este, pe bună dreptate, un as în sfera ei de activitate.

 

 

.

PLEŞCA SVETLANA, vertebrolog 

Doctor în ştiinţe medicale, medic neurolog-vertebrolog de categorie superioară. Svetlana Pleşca îşi perfecţionează periodic cunoştinţele şi abilităţile sale practice în străinătate, participă la conferinţe internaţionale, acordă consultaţii şi tratamente pacienţilor cu patologii ale coloanei vertebrale. Svetlana Pleşca este energică, activă, binevoitoare şi deschisă spre comunicare, atrăgînd astfel pacienţii şi obţinînd încrederea şi recunoştinţa lor nemărginită.
 

 

 
EUGEN RUSU, chirurg

Eugen Rusu – medic chirurg de categorie superioară cu o mare experienţă de lucru în domeniul chirurgiei generale, posedă metode noi de tratament chirurgical contemporan. Comunicabil şi binevoitor. Cunoştinţele şi abilităţile acumulate pe parcursul stagiunilor din ţară şi de peste hotare, îi permit să efectuieze consultaţii şi proceduri de tratament, de calitatea cărora sunt foarte mulţumiţi clienţii noştri.

 

 

ŞVEDOVA LIUDMILA, ginecolog

Şvedova Liudmila – doctor în ştiinţe medicale, medic de categorie superioară, autorul a peste 60 de articole şi lucrări ştiinţifice, deţinătoare a diplomelor de onoare acordate de Ministerul Sănătăţii. Liudmila Şvedova cunoaşte toate metodele de diagnosticare şi tratament a pacienţilor cu diverse patologii ginecologice. În cadrul centrului „Medazur Med Spa” acordă consultaţii începînd cu anul 2008. Liudmila Şvedova tratează cu atenţie şi grijă fiecare client, primindu-l ca pe o persoană apropiată, problemele căreia nu-i sunt străine, şi este întotdeauna gata să-l ajute în orice situaţie din viaţa acestuia.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa