Salon

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Specialiști

Salon

ANNA SMONDARI - specialist în manichiură și pedichiură.

Anna este un profesionist, are abilități perfecte în pedichiură și manichiură cu aparat, pedichiură medicală (podologie), îngrijirea SPA pentru mâini și picioare. Experiența ei de muncă este peste 5 ani în profesia dată.

A făcut studii și perfecționări multiple în îngrijirea clasică și medicală pentru mâini și picioare, pedichiură și manichiură cu aparat, atât în Moldova, cât și în țările CSI.

Cu excelență a finisat cursul de perfecționare "Podologie" la I. Pelogievskogo, St. Petersburg (unul dintre cei mai buni specialiști din țările CSI cu privire la unghii problematice, picior diabetic). Acum Anna profesional rezolvă probleme cu unghiile incarnate, bătături și crăpături.  Alege  și explică metodele de îngrijire la domiciliu.

A finisat Școala Europeană de spa ingrijire pentru mâini și picioare în cadrul companiei Vinoble.

Are în arsenalul său modulul "Designul unghiilor" și "Vopsire cu lacuri Shi".

Are o pregătire specială în domeniul prevenirii infecțiilor fungice ale unghiilor și pielii, hepatitei C și B, este foarte pedantă, perfect cunoaște și folosește metode moderne de prelucrare și sterilizare a instrumentelor, pentru securitatea Dvs.

Este carismatică și energică, riguroasă și grijulie, are o abordare rafinată și creativă față de fiecare client individual. Ea întotdeauna are pentru Dvs lacuri cu nuanțe la modă, întotdeauna pentru anotimp și ocazie. Anna este conștientă de toate tendintele modei și întotdeauna va ajuta să alegeți culoarea actuală și după necesitate mijloacele pentru întărirea sau tratamentul unghiilor.

Anna consideră că sănătatea mâinilor și picioarelor are necesitate de îngrijire constantă.

Anna este fericită și primește satisfacție de la lucrul preferat!

Hobby-uri: sport,  istorie.

 PAVLOVA TATIANA, frizer

Tatiana Pavlova este un coafor al centrului și specialistul de make-up, experiența profesională a Tatianei este de peste 10 ani.

În ultimii 5 ani, Tatiana a făcut stageri repetate în Moscova, Kiev, Sankt - Petersburg în următoare domenii: colorare profesională a părului, crearea tunsorilor creative pentru bărbați și femei, crearea coafurilor rafinate de seara si de nunta cu elemente de impletire. În lucru Tatiana implementează cu succes creativitatea și talentul artistic.

Tatiana a făcut studii la coaforul-stilist celebru Patrick Cameronși și în prezent deține o tehnică de aranjare naturală și rapidă a părului.

Ea a făcut perfecționări în make-up la Elena Krygina si detine profesional tehnica de aplicare a machiajului, atat de zi cat și de seara și de nuntă (de la mamă la fiică).

Specialistul de coafuri și make-up Tatiana posedă tehnica de extensie a genelor, tehnica de colorare a genelor și a sprâncenelor, oferind o formă la modă sprancenelor, precum și metode noi de depilare cu ceară de film.

Tatiana vă efectua un diagnostic de ansamblu al părului și scalpului, în baza căruia va ajuta pentru a rezolva problema (dacă este cazul), și va selecta pentu Dvs. o ingrijire la domiciliu calificată în funcție de starea părului și pielii capului în timpul tratamentului.

Tatiana cunoaște pefect eco-tehnologia patentata de recuperare și revitalizare a parului, care este reprezentată exclusiv în Medazur Med Spa. Profesional posedă diverse spa ritualuri pentru păr bazate pe produse cosmetice organice și produse cosmetice clasa premium, după care părul obține strălucire, elasticitate și fermitate.

În timpul tratamentului parului, Tatiana poate oferi parafinoterapia mîinilor și a picioarelor cu uleiuri hidratante.

Tatiana este foarte sociabilă, este un maestru binevoitor, cu gusturi bune, zâmbetul ei vesel si mainile pricepute pot face minuni și încărca cu o dispoziție bună pentru intreaga zi. După dorință Dvs. Tatiana cu ușurință va ajuta să alegeți imaginea nouă în care vă veți simți confortabil si increzator

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa