7-8 februarie în Medazur Med Spa Chirurg estetician G. Sulamanidze-, MD, autorul metodelor Aptos

  • Русский
  • Moldavian
  • English

7-8 februarie în Medazur Med Spa Chirurg estetician G. Sulamanidze-, MD, autorul metodelor Aptos

7-8 februarie în Medazur Med Spa consultă, efectuează procedurile estetice și master class-uri de chirurgie plastica, d.ș.m., laureat al premiului profesional în domeniul chirurgiei plastice si medicinii estetice "Golden Lancet" în 2008, autorul metodelor Aptos, membru al societății chirurgiei plastice, reconstructive si estetice din Rusia, membru de onoare al societatii japoneze de Lipoaspiratie - Gheorghii Sulamanidze

Gheorghii Sulamanidze – se ocupa de chirurgia plastica din anul 1997. A absolvit Universitatea de Stat de Medicină din Rusia, a facut studiile de rezidențiat și post-rezidentiat clinic in cadrul Departamentului de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva al Centrului Științific de  Chirurgie din Rusia, RAMS.

Activitatea de bază este dezvoltarea și introducerea unor metode inovatoare de operațiuni și interventii minim invazive, precum și a produselor și echipamentelor conexe. El deține 16 brevete în domeniul chirurgiei plastice, inclusiv pentru firele pentru lifting facial Aptos și o nouă serie Aptos Excellence, precum si autorul a peste 30 de lucrări științifice, dintre care 18 - în reviste internaționale renumite.

Participă activ la conferințe și congrese ruse și internaționale cu privire la chirurgie estetică, conduce în mod regulat cursuri de formare și interventii chirurgicale demonstrative după metode proprii în diferite orașe din întreaga lume.

Înregistrarea prin telefon 078898999

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa