9 pași către fericire, pe care trebuie să îi cunoască fiecare Mireasă

  • Русский
  • Moldavian
  • English

9 pași către fericire, pe care trebuie să îi cunoască fiecare Mireasă

9 pași către fericire, pe care trebuie să îi cunoască fiecare Mireasă

1, 2, 3 – să începem!

1) Crearea look-ului de mireasă:

Arată-ne fotografii cu look-uri care îți plac. Noi îți vom asculta ideile, dar și conceptul care stă la baza evenimentului tău, și vom crea un look armonios.

 2) Vino la noi pentru o consultație detaliată:

Îți vom analiza împreună pielea, ovalul feței, părul, silueta și stilul. Vom decide ce machiaj și ce coafură ți se potrivesc cel mai bine.

 3) Recomandările cosmeticianului:

Pielea este cel mai bine să fie pregătită în cadrul unei proceduri cosmetice profesionale, cu cel puțin 2-3 zile înainte de nuntă. Continuarea în îngrijirea pielii o constituie machiajul.

4) Vino la noi, pentru un machiaj de probă, îmbrăcată în alb:

În așa mod vor fi alese corect nuanțele machiajului și vei înțelege mai ușor dacă îți place look-ul de nuntă. Sunt recomandate hainele cu nasturi.

 5) Hai să începem:

Cu o bază de machiaj, în funcție de tipul tău de piele. 

Pentru ca machiajul să arate firesc și să fie mai rezistent, este important să fie alese corect produsele de îngrijire a pielii.

 

6) Sprâncenele:

Sprâncenele reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale machiajului. Acestea constituie 50% din frumusețea pielii!

 7) Recomandările stilistului:

Cireașa de pe tort va fi coafura ta de nuntă, aleasă în mod individual. Dacă rochia ta de nuntă este cu spatele gol, este mai bine ca părul să fie adunat sus… Așa că ia cu tine o poză cu rochia ta de nuntă.

8) Relaxare Spa în ajunul nunții

În toată agitația care precedă nunta ar fi bine să găsești timp și pentru tine, ca să arăți fericită și odihnită la marele eveniment. În ajunul nunții îți recomandăm un peeling corporal, balance massage, îngrijire Spa a mâinilor și picioarelor.

 9) Înscrierea prealabilă:

Pentru confortul tău fă-ți o programare la un machiaj de probă, o coafură de probă, la cosmetician și la terapeutul spa.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa