Antioxidanți pentru pielea Dvs.

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Antioxidanți pentru pielea Dvs.

A venit momentul mult-așteptatei vacanțe de vară și a unui bronz perfect. Acum este îndeosebi de important să aveți grijă de tinerețea și sănătatea pielii Dvs., dar și de organism în general. 

De aceea medicul dietetician din cadrul centrului Medazur Med Spa vă recomandă să vă îmbogățiți vara meniul cu produse ce conțin antioxidanți, ce protejează organismul împotriva acțiunii radicalilor liberi și previn îmbătrânirea. Antioxidanții se găsesc din plin în fructe și legume, în special în cele de culoare întunecată, precum afinele, prunele, merișoarele, murele, strugurii.

Ne bucurăm să propunem oaspeților noștri produse de la renumitul producător european Vinoble Cosmetics – care oferă o îngrijire optimă pielii Dvs. pe timp de vară.

Cosmeticele exclusive din Austria, Vinoble Cosmetics, conțin forța dătătoare de viață a antioxidanților prețioși, obținuți din sâmburi de struguri, ulei hrănitor din sâmburi de struguri și substanța activă anti-îmbătrânire Resveratrol. Utilizarea parafinei și parabenilor în produsele cosmetice Vinoble este absolut exclusă.  

Savurați oferta specială de vară de la Vinoble Cosmetics

exclusiv la Medazur Med Spa!

Vinoble  „SELECTION”

O piele minunată și strălucitoare – acesta este rezultatul procedurii! Masca și serul, îmbogățite cu antioxidanți, sunt alese în mod individual pentru tipul pielii Dvs., acestea având un efect de hidratare intensă și contribuind la regenerarea pielii și conferirea unui aspect luminos. Produsele de îngrijire a zonei ochilor, incluse în procedură, netezesc liniile fine și conferă ochilor prospețime și strălucire. Dacă ați decis să vă relaxați și să vă hidratați pielea, să îi dăruiți echilibru și strălucire, această procedură este pentru Dvs.!

80 de minute / 1284 de lei, în loc de 1510 lei

Vinoble   „VINO DELUXE”

Această procedură exclusivă și de înaltă eficacitate prevede nu doar peelingul cu enzime, îngrijirea zonei ochilor și masaj, ci și un cocteil din preparate în fiole, ales anume pentru tipul pielii Dvs., care netezesc ridurile fine și conferă pielii un aspect mult mai ferm. Pe timp de vară specialistul cosmetician din cadrul Medazur Med Spa vă recomandă să alegeți o mască răcoritoare cu compuși polifenolici activi și un efect pronunțat de lifting.

80 de minute / 1479 de lei, în loc de 1740 lei

Vinoble „SLIMING  PILING”detoxifiere şi tonifiere

Peeling delicat pentru întreg corpul, cu sare de înaltă calitate, sâmburi de struguri, bogați în antioxidanți, și ser pentru corp Vinoble Body Shape. Acest peeling unic de la Vinoble Cosmetics are nu doar efect de curățare și întinerire, ci și efect sliming. Pielea arată mult mai netedă și mai fermă, iar după o cură de proceduri este redusă considerabil celulita.

30 de minute / 499 de lei, în loc de 663 lei

Simțiți pe pielea proprie forța dătătoare de viață a antioxidanților de la Vinoble Cosmetics!

Ofertă specială de vară de la Vinoble Cosmetics, la Medazur Med Spa:

  - 20% la produsele de îngrijire a pielii, pentru folosire acasă, de la Vinoble Cosmetics

  - 20 % la toate procedurile de îngrijire de la Vinoble Cosmetics, de la 9.00 până la 15.30

  Folosiți oferta până la 1.08.15.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa