Conferința „Aspecte din sfera Medicinii Esteticii la ordinea de zi”

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Conferința „Aspecte din sfera Medicinii Esteticii la ordinea de zi”

Conferința „Aspecte din sfera Medicinii Esteticii la ordinea de zi”

Centrul Medical Medazur Med Spa invită toții medicii și cosmetologii interesați să participe la Conferința „Aspecte din sfera Medicinii Esteticii la ordinea de zi”. Conferința va fi condusă de către un specialist de frunte din domeniul Medicii Estetice din Republica Cehă, care va împărtăși tuturor celor prezenți cele mai noi descoperiri și bune practici europene, va vorbi despre noile tendințe mondiale și mărcile care capătă tot mai mult teren pe piața actuală a Europei în ceea ce privește Medicina Estetică.

Doritorii de a participa la conferință sunt rugați să se înregistreze până la data de 25 septembrie 2015 la următoarele numere de telefon: 022 898989 / 078 898989.  Atenție, locurile sunt limitate! 

Data desfășurării conferinței: 27 septembrie 2015. Locul desfășurării conferinței – orașul Chișinău, Complexul Park Residence, restaurantul Mi Piace, str. Trandafirilor 4

Taxa de membru al SME RM 200 lei

Conferința „Aspecte din sfera Medicinii Esteticii la ordinea de zi” este organizată de Societatea de Medicină Estetică a Republicii Moldova cu participarea lectorului universitar, candidat în științe, dr. Roman Smucler, specialist în medicina cu laser și cea fotodinamică, chirurg maxilo-facial și stomatolog de frunte din Republica Cehă.  Membrul de onoare al Societății de Medicină Estetică și Terapie cu Laser, Republica Cehă.

Programul conferinței:

 09:30 – Înregistrarea participanților.

10:30 - Deschiderea conferinței. Cuvânt de deschidere Prof. Catedrei Dermato-Venerologie, Mușet G.V., președintele SME, M Diaghilev A.

10:45 – candidatul în științe, dr. Roman Smucler:

·        Metoda inovatoare de tratare a micozei unghiilor (onicomicozei) cu ajutorul laserului Nd-YAG

·        Terapia pe bază de toxină botulinică (preparat Dysport, Ipsen), realizată cu ajutorul ultrasunetelor. Caracteristicile metodei.

·        Terapia Plasmei bogate în trombocite (PRP). Terapia Plasmei bogate în fibrină (PRF). O abordare nouă. Cursuri combinate pe tema Biorevitalizării.

·        Tratamentul modern al malformațiior vasculare “petelor de vin” - PWS

 12:45 – A. Diaghilev, doctor fizioterapeut, specialist în Medicina Estetică și Terapia cu Laser „Criteriile de selecție a produselor cu acțiune de biorevitalizare. Beneficiile combinării acestora cu proceduri realizate cu ajutorul unor aparate speciale”.

13:05 -  Discuții

13.30 -  Încheierea conferinței

13:40 – Prânzul, acordarea diplomelor.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa