Energia strugurilor

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Energia strugurilor

Energia strugurilor

Avem plăcerea de a oferi oaspetilor noștri produse bio de la producătorul lider din Europa - Vinoble Cosmetics - care are grija de pielea DVS în mod optimal și natural.

 Cosmetica exclusivă din Austria, Vinoble Cosmetics, bazată pe forța de viață antioxidantilor valoroase, provenite din semințe de struguri, ulei din semințe de struguri și ingredientul activ anti-îmbătrânire Resveratrol. Utilizarea parafinelor și parabenelor în produsele cosmetice Vinoble sunt complet excluse. 

Bucurați-vă de o oferta specială de toamnă de la Vinoble Cosmetics exclusiv în Medazur Med Spa!

Față

Vinoble «CLASSIC»

Ten proaspăt într o clipă! Extractele valoroase din semințele de struguri protejează, hranesc si netezesc pielea. Moleculele de sâmburi de struguri si nuc curăță ușor pielea iar masca, selectată individual conform tipului de piele, oferă instantaneu prospețime unică feței DVS.

60 min / 981 lei

Cadou! Tonic demachiant sau tonic emolient pentru față de la Vinoble, – un mijloc eco de curățare mai bun pînă acum nu ați încercat! 

Vinoble  „SELECTION

Piele frumoasă și strălucitoare - acesta este rezultatul procedurii! Masca și serul îmbogățite cu antioxidanți valoroși sunt selectate individual pentru tipul de piele a DVS, hidrateaza intens, restabilesc și dau strălucire. Tratamentul pleoapelor, inclus in procedură, netezește liniile fine și oferă ochiilor DVS prospețime și strălucire.

80 min / 1510 lei

Cadou Crema unică hidratantă de față Vinoble, bazată pe extracte naturale niciodată nu vă va lăsa indiferenți. 

Vinoble   „VINO DELUXE”

Această îngrijire exclusivă și extrem de eficienta, implică nu doar peeling cu enzime,  îngrijirea zonei din jurul ochilor și masaj, dar, de asemenea, un cocktail adaptat individual pentru tipul de piele al DVS din preparate în fiole, care netezesc intensiv ridurile fine si strâng pielea. Puteți alege vinul răcoritor sau masca de căpșuni cu compuși polifenolici activi și efectul lifting exprimat.

80 min / 1740 lei

Cadou  Serul de lux Sauvignon de la Vinoble,  încercati o dată și veți dori să vă întoarceți la ea de mai multe ori.    

Vinoble «PREMIUM» pentru barbati

Îngrijirea facială conferă un ton uniform pielii DVS, elimină roșeața și iritația, îmbogățește pielea cu umiditate și energie. Include un masaj relaxant al feței, gâtului și a umerilor. Antioxidanții din extractul de semințe de struguri protejeaza, întineresc și stimulează pielea DVS. 

60 min / 1999  lei

Cadou! Tonic demachiant sau tonic emolient pentru față de la Vinoble, un mijloc eco de curățare mai bun pînă acum nu ați încercat! 

Proceduri de ingrijire a corpului

Vinoble Countour DELUXE

Împachetarea la cald cu efect de drenaj limfatic, pentru modelarea unei siluete ideale şi pentru relaxare concomitentă pe un aşternut cald din apă. Aceasta presupune o tehnologie specială de aplicare a compresei formate dintr-un cocteil echilibrat de uleiuri eterice şi concentrat activ de viniferină, care tonifică pielea şi contribuie la dezintegrarea accelerată a grăsimilor în celule. Este soluţia profesională care micşorează volumele corpului după o singură procedură şi reduce formarea celulitei după un curs de proceduri şi îngrijirea în condiţii casnice! Acum pielea DVS va fi catifelată şi tonifiată.

80 min / 1510  lei

Cadou! Cadou exclusiv de la Vinoble: Ulei natural organic din căpșuni

Vinoble Silueta suplă DELUXE

Procedura optimă pentru slăbire. Vinoble Silhouette accelerează metabolismul, inclusiv mecanismul de ardere a grăsimilor. După o procedură stimulantă de masaj cu ajutorul mănuşilor aspre pentru peeling, specialistul va aplica pe piele un ser unic şi o mască pentru modelarea siluetei, precum şi viniferină, care intensifică arderea grăsimilor în plus. În rezultat celulita şi depunerile de grăsime se vor reduce considerabil, iar pielea va arăta mult mai tonifiată.

80 min / 1510  lei

Cadou exclusiv de la Vinoble: Ulei natural organic din căpșuni

Savurati efectul revigorant al antioxidantilor pe pielea DVS de la Vinoble Cosmetics!

Oferta specială de toamnă de la Vinoble Cosmetice in Medazur Med Spa:

  • - 20% la toate Îngrijirile de frumusețe «VINOBLE» de la 9.00 pînă la 15.30
  • Utilizați până la 01.12.2015  

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa