Întinerire cu celulele stem din struguri

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Întinerire cu celulele stem din struguri

Întinerire cu celulele stem din struguri

Mini Lifting Pentru Faţă Vinoble

Efect imediat! Mini-liftingul contribuie la reîntinerirea tenului datorită procedurii de întindere delicată a pielii pe bază de acid tartric. În ce constă, de fapt, secretul? În energia sâmburilor de struguri Pinot Noirs: celulele stem din struguri şi extractele preţioase ale vinului roşu, care reîmprospătează vizibil pielea şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

50 min 74.9 U.C. 56,18 U.C

* Achitarea în lei moldovenești conform cursului de schimb al BNM pentru ziua dată 

 

Peeling pe Bază de Acid Tartric

Peeling cu acizi din fructe pentru toate tipurile de piele. Pielea capătă un aspect mai tânăr şi mai radiant abia după 5 minute. Acesta îndepărtează particulele moarte ale pielii, stimulează producerea de colagen şi contribuie la refacerea „mantalei acide” a pielii.

6x7 ml 2065 lei 1549 lei

 

Set Fiole cu extract de Vin Roşu

Terapie intensivă anti-îmbătrânire pe bază de celule stem din struguri. Protejează pielea afectată/agresată după expunerea la soare, restabileşte şi hrăneşte pielea, conferindu-i un aspect  ferm şi catifelat.

6x7 ml 4890 lei 3668 lei

 

Mască Pentru Faţă cu Vin Roşu

Celulele stem de struguri şi substanţele active valoroase extrase din struguri contribuie la procesul de regenerare şi hidratare a pielii, precum şi la cel de protecţie a ei. Pielea capătă un aspect neted, bine îngrijit şi mult mai tânăr.

50 ml 2065 lei 1549 lei

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa