NOUTATE! ÎNTINERIRE CU EFECT EXTRAORDINAR DE LIFTING ASIGURAT DE ENERGIA NESTRĂMUTATĂ A VIŢEI DE VIE

  • Русский
  • Moldavian
  • English

NOUTATE! ÎNTINERIRE CU EFECT EXTRAORDINAR DE LIFTING ASIGURAT DE ENERGIA NESTRĂMUTATĂ A VIŢEI DE VIE

O nouă procedură VINOBLE DERMA AESTHETICS

 

MINI LIFTING PENTRU FAŢĂ VINOBLE

Efect imediat! Mini-liftingul contribuie la reîntinerirea tenului datorită procedurii de întindere delicată a pielii pe bază de acid tartric. În ce constă, de fapt, secretul? În energia sâmburilor de struguri Pinot Noirs: celulele stem din struguri şi extractele preţioase ale vinului roşu, care reîmprospătează vizibil pielea şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

  50 minute | Preţ    1510 lei

 

PEELING PE BAZĂ DE ACID TARTRIC

Peeling cu acizi din fructe pentru toate tipurile de piele. Pielea capătă un aspect mai tânăr şi mai radiant abia după 5 minute. Acesta îndepărtează particulele moarte ale pielii, stimulează producerea de colagen şi contribuie la refacerea „mantalei acide” a pielii.

   6x7 ml    | Preţ      2065 lei

 

SET FIOLE CU EXTRACT DE VIN ROŞU

Terapie intensivă anti-îmbătrânire pe bază de celule stem din struguri. Protejează pielea afectată/agresată după expunerea la soare, restabileşte şi hrăneşte pielea, conferindu-i un aspect  ferm şi catifelat.

   6x7 ml    | Preţ      4890 lei

 

MASCĂ PENTRU FAŢĂ CU VIN ROŞU

Celulele stem de struguri şi substanţele active valoroase extrase din struguri contribuie la procesul de regenerare şi hidratare a pielii, precum şi la cel de protecţie a ei. Pielea capătă un aspect neted, bine îngrijit şi mult mai tânăr.

    50 ml    | Preţ      2065 lei

 

Vinoble cosmetics  -  Vino Spa Brand - o serie de produse cosmetice organice europene de clasă mondială care include o gamă vastă de tratamente şi opţiuni de îngrijire la domiciliu toate tipurile de ten şi pentru toate vârstele.

Continuare

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa