Terapia cu ozon (intravenoasă, sistemică)

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Terapia cu ozon (intravenoasă, sistemică)

STOP alergia

Dispozitia de primăvară este formată nu doar cu primele flori sălbatice și căldura soarelui, dar, din păcate, de multe ori  și de exacerbarea bolilor cronice si alergiilor.

Imunitatea, ca după "hibernarea de iarnă", reacționează violent la alergeni florali si la infectiile "latente" ale corpului. Prin urmare, în această perioadă, este important de efectuat imunizarea reacțiilor alergice și infecțiilor acute. Dupa sezonul răcelilor, în organism se acumulează substanțe de balast, antibiotice și alte medicamente care contribuie la exacerbarea bolilor cronice si alergiilor de primăvară.

Terapia intravenoasa de sistem cu ozon este una dintre puținele metode pentru a rezolva în mod eficient problema de normalizare a reacțiilor imune, detoxifiere, prevenirea crizelor de primăvară ale infecțiilor cronice.

Tehnologia exclusivă de la Medazur Med Spa include terapia cu ozon în combinație  cu un complex antioxidante de vitamin și minerale și medicamente germane naturale, care stimulează detoxifierea și transferul de energie celulară.

Terapia sistemica intravenoasă cu ozon în combinație cu naturopatie germană și complexul anti-oxidant este cea mai eficientă metodă pentru orice afecțiune alergică, detoxifiere și normalizarea răspunsurilor imune ale organismului.

Oferta de primăvară.

- 15% La AutoHemoOzonoterapie Mare.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa