Vară 2017 în Medazur Med Spa.

 • Русский
 • Moldavian
 • English

Vară 2017 în Medazur Med Spa.

1) Soluția optimă pentru vară

O ploaie de vară plină de tinerețe, frumusețe și sănătate!

Sunekos hidratează de minune pielea! Simbioza dintre acidul hialuronic și aminoacizi stimulează producerea de colagen și elastină. În rezultat pielea devine netedă, fermă și elastică. Vei arăta mult mai tânără chiar după prima procedură. În această vară îți poți îmbunătăți starea pielii cu o reducere de 15% din preț.

Pentru o mai bună eficacitate a tratamentului de biorevitalizare îți recomandăm să folosești noua linie de produse cosmetice pentru îngrijirea profesională a pielii Nutrakos de la compania farmaceutică italiană Professional Dietetics S.p.A.!

Sunekos – pentru o piele frumoasă și fermă!

2) NEW! Tratament de înfrumusețare „Divina Venere” cu ulei organic de avocado

A fost apreciată la cel mai înalt nivel de cosmeticieni exigenți și clienți curioși din întreaga lume.

Proprietățile unice ale uleiului natural de avocado sunt păstrate în urma presării la rece și a liofilizării fructelor de avocado.

Culoarea are importanță! Aceasta trebuie să fie a unui smarald întunecat. O astfel de tehnologie contribuie la păstrarea tuturor proprietăților benefice ale uleiului: vitamine, minerale, acizi, substanțe biologic active. Unicitatea tratamentului constă în efectul de întinerire al uleiului, care este de bază, acesta având o componență apropiată la maxim de grăsimile din pielea omului. Gradul de absorbție a uleiului de avocado în piele este cel mai înalt dintre uleiuri.

Proprietățile uleiului natural de avocado:

 • Este potrivit pentru toate tipurile de piele
 • Stimulează producerea de colagen și elastină
 • Effect Anti-Age 
 • Împiedică apariția pigmentației
 • Se folosește pe tot parcursul anului (nu îngrașă pielea)
 • Este unicul ulei folosit pentru pielea din jurul ochilor.

Procedura „Divina Venere” este realizată de un terapeut Spa din Thailanda, după o metodă specială, și include tehnici de masaj al capului, tenului, gâtului și zonei decolteului.

Îngrijirea divină de nouă generație „de la rădăcina părului până la zona decolteului” oferă o acțiune antioxidantă, regenerantă, hrănitoare, hidratantă, relaxantă și un efect Anti Age.

Durata 45 min

Preț 35 U.C.

Simte-te adevărată zeiță!

3) Masaj pentru copii

Pentru prima dată în Moldova!

 • Terapeutic
 • Profilactic
 • Relaxant
 • Punctiform

Masaj pentru copiii de la 7 ani, executat de un terapeut Spa din Thailanda.

Masajul este realizat cu ulei organic (produs în Elveția).

Durata 30 min

Preț 19 U.C.

Sănătatea copilului tău este în mâinile tale (sau Copil sănătos – părinți fericiți)!

4) Vara sănătății și frumuseții

Doar în această vară Medazur Med Spa îți oferă posibilitatea unică de a participa la promoția „Frumusețea înseamnă sănătate”! Medicii coordonatori Spa, cu studii în străinătate și cu calificare de nivel internațional, vor alege pentru tine un ansamblu individual de proceduri SPA pentru ten și corp.

Consultație gratuită

Clienții consultați de coordonatorul Spa beneficiază de o reducere de 30% la toate tipurile de masaj realizate de terapeutul din Thailanda.

5) împachetarea VINOBLE 

 

 

Medazur Med Spa îți prezintă un tratament de înfrumusețare profesional pentru corp, de clasă Premium. Unicitatea acestuia include: efectul de întinerire al strugurilor, energia concentratului OPC, acțiunea anti-stres a uleiului din sâmburi de struguri și toată forța substanței active numite rasveratrol. Împachetarea acționează asupra celulitei, îmbunătățește starea pielii și activitatea sistemului endocrin, contribuie la slăbire, are efect de întinerire și reprezintă o adevărată plăcere atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

În această vară împachetarea VINOBLE o ai cu o reducere de 15%.

Hai să slăbim frumos.

6) Plăcere și beneficii

Doar în această vară pedichiura cu aparate vine la pachet cu un cadou sănătos – masajul picioarelor până la genunchi, realizat de un terapeut Spa din Thailanda, cu cosmetice bio VINOBLE. 

Durata 90 min

Preț 26,90 U.C.  22,90 U.C.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa