Programe de autor

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Medicul coordonator şi programe de autor

Programe de autor

Toate programele elaborate pentru clienţii noştri de către cei mai buni specialişti din domeniul medicinii clasice şi tradiţionale, vă permit să vă ajustaţi stilul de viaţă şi să obţineţi rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Aceste rezultate pot să reziste în timp datorită recomandărilor şi sfaturilor oferite de către experţii noştri, şi pe care le veţi putea folosi în continuare în viaţa de zi cu zi. Şi, cel mai important este că aceste programe nu vă impun limitări serioase în modul Dvs. de viaţă, nu implică restricţii alimentare sau antrenamente istovitoare!


CORP IMPECABIL ŞI SĂNĂTOS

Programul de autor ”Corp impecabil şi sănătos”, elaborat în colaborare cu colegii europeni, este destinat modelării şi corectării siluetei, reglării ponderabilităţii corpului şi îndepărtării celulitei.

În cazul în care nu există contraindicaţii, după efectuarea a 10 complexe de proceduri din cadrul programului-expres ”Corp impecabil şi sănătos”, pe parcursul a 20 de zile, este posibilă reducerea greutăţii cu 3,5-5 kg., diminuarea circumferinţelor cu o mărime şi reducerea celulitei cu un nivel.

De asemenea, în calitate de bonus, programul vă garantează o productivitate ridicată de muncă, o piele fermă şi catifelată, o stare a sănătăţii excelentă şi încredere în sine.
Programul de autor ”Corp impecabil şi sănătos”, în afară de versiunea “expres”, de asemenea, include versiunile “medium” şi “strong” pentru persoanele care doresc să prelungească durata programului, cu scopul sporirii efectului.

Doar cu acordul medicului spa-coordonator este posibilă aplicarea programului de autor.

Durata: cel puţin 20 zile


CORP ATLETIC (pentru bărbaţi)

Acest program de autor îşi propune drept scop reducerea greutăţii corpului, diminuarea circumferinţelor în regiunea abdomenului şi sporirea productivităţii muncii, în cazul bărbaţilor. Vor fi suficiente doar 10 complexe de proceduri, timp de 20 de zile, pentru a avea o condiţie fizică excelentă şi pentru ca jumătatea Dvs. să vă aprecieze corpul atletic. Bonusurile acestui program va fi: recuperarea încrederii în sine, recăpătarea vivacităţii, sporirea fluxului energetic, agerimea gândirii.


DETOX. GRAŢIE. TONUS

„Medazur Med Spa” vă propune programul de autor „Detox. Graţie. Tonus” care este însoţit de asigurarea unui rezultat garantat de durată: detoxifierea organismului, întărirea sistemului imunitar, întinerire.

Consultaţia şi diagnostica profesională prealabilă, efectuată de experimentatul medic-coordonator, în combinaţie cu măiestria înaltă a specialiştilor noştri, fac programa de o eficienţă înaltă.

Vă aşteaptă cele mai avansate tratamente medicale şi spa, tehnici de masaj unicale de autor, mâinile grijulii şi prietenia specialiştilor noştri!

Una dintre cele mai importante etape ale programului este terapia sistemică cu ozon – metodă modernă şi sigură de tratament, în care este utilizat ozonul medical, care posedă un efect terapeutic extrem de puternic, precum şi preparate germane naturopatice.

Programul complex conceput în mod exclusiv pentru Dvs. de către medicul nostru coordonator va fi completat cu recomandări aferente regimului alimentar, consumului de vitamine şi minerale, activităţii fizice şi fitoterapiei. 

Acest program include o serie de etape pe care le puteţi parcurge în mod treptat sau selectiv:

Detox
• Tratamente de încălzire corporală şi drenaj limfatic, realizate prin tehnici manuale şi cu ajutorul unor aparate speciale, care favorizează eliminarea excesului de lichid precum şi a produselor metabolice care pot provoca intoxicaţii ale organismului.
• Recomandări cu privire la alimentarea corectă şi consumarea doar a celor alimente care contribuie la curăţarea şi detoxifierea organismului, cocktail-uri detox.

Super detox
• Proceduri medicale complexe care eliberează organismul de substanţe toxice şi metaboliţi inutili acumulaţi în organism.

Super detox – o combinaţie între terapia sistemică cu ozon, intensificată prin preparate germane naturopatice, fitoterapie şi proceduri de drenaj limfatic.

Imunitate puternică  
• Detoxifiere.
• Terapie sistemică cu ozon, intensificată prin preparate germane naturopatice, care posedă un pronunţat efect imunomodulator.

După finalizarea programului veţi simţi o avalanşă de senzaţii de lejeritate, vivacitate şi energie. Vitalitatea Dvs. va atinge cote maxime, permiţându-vă să faceţi faţă unor sarcini care anterior erau peste puterile Dvs. Dar cel mai important lucru este că acum chiar şi cele mai posomorâte zile vă vor umple sufletul cu emoţii puternice şi bucurie!


IMUNITATE PUTERNICĂ

Programul de autor a fost elaborat de către medicii-coordonatori ai centrului ”Medazur Med Spa” împreună cu consultanţii europeni, cu scopul stimulării tuturor forţelor de apărare ale organismului.

Pentru ca omul să se opună infecţiei, acesta trebuie să fie calm, iar acest lucru presupune că stresul adunat trebuie anihilat la timp. De asemenea, este necesară respectarea unui regim de somn corespunzător şi a unui regim alimentar echilibrat.

Medicul-coordonator vă va selecta un complex de proceduri, în componenţa căruia vor fi incluse, în cazul în care va fi necesar, recomandări cu privire la regimul alimentar, administrarea de vitamine, minerale, plante medicinale, de asemenea, având în vedere experienţa medicinii orientale, vor fi incluse tehnici speciale de masaj, orientate spre înlăturarea stresului şi consolidarea sistemului imunitar.

Ca rezultat, veţi obţine:
* sistem imunitar puternic;
* capacitate înaltă de muncă;
* stare excelentă de sănătate;
* stare de spirit bună.


«Anti Stres»

Dat fiind faptul că viaţa este deosebit de frumoasă şi plină de bucurii, îţi doreşti cu ardoare să o trăieşti pe deplin şi să savurezi plăcerea acesteia cît mai mult posibil. Este palpitantă senzaţia de a te simţi în forţă, sănătos, dar apare, Măria Sa – Stresul...

În epoca modernă nimeni nu este protejat împotriva acestuia, şi de la a simţul ritmului, trecem la senzaţia timpului.

Dacă stresul reprezintă o stare de tensiune, atunci relaxarea este o stare de linişte şi înlăturare a încordării.

“Medazur Med Spa” vă oferă un „RELAX” deplin.

Filozofia centrului nostru constă în abordarea individuală a fiecărui oaspete, fapt care permite ca impactul exercitat asupra organismului să aibă un efect integral, revigorînd şi restabilind potenţialul energetic al acestuia. Tehnica specială a atingerilor manuale, sunetele naturii – pădure şi mare, aroma-, fito-, fono-, balneo- şi talasoterapia, terapia cu vitamine – fac ca fiecare procedură să fie de neuitat şi creează o atmosferă irepetabilă în cadrul spa centrului nostru.

Vă propunem să pătrundeţi în această lume magică, de basm şi vă vom dărui clipe unice de plăcere.

Oferiţi-vă ocazia de a vă convinge de acest lucru!


«STOP VARICOZA»

Programa de autor „STOP VARICOZA” de reabilitare a sistemului vascular şi reducere a vergeturilor din zona membrelor inferioare, se axează pe o abordare exclusivă.

Studierea modului de trai, stabilirea cauzelor apariţiei vergeturilor, testele de diagnosticare fără de precedent, în asociere cu metoda de întărire a pereţilor venelor din interior, conferă un rezultat de durată.

Graţie utilajului german performant, procesul scleroterapiei are loc sub monitorizarea computerizată. Iar cel mai important este faptul că după o perioadă relativ scurtă de timp, veţi obţine un rezultat de durată!

Tehnica noastră de know how este eficientă şi sigură!

Programa începe cu o consultaţie primară a medicului chirurg de un profesionalism înalt, Rusu E. O.


«SPATE SĂNĂTOS»

Durerea de spate, în prezent, a devenit practic o epidemie. Din ce în ce mai mulţi oameni duc un mod de viaţă sedentar, munca adesea este axată pe activităţi de oficiu şi nu presupune practicarea unor eforturi fizice active.

Spatele – este o structură complexă, care include un număr mare de fibre musculare, oase, articulaţii, tendoane, nervi şi vase sangvine. Este un sistem complicat, recuperarea căruia reprezintă un proces complex. Este foarte important, să vă adresaţi la specialiştii din domeniu la apariţia primelor simptome de îmbolnăvire, trebuie de menţionat faptul că simptomele respective nu sunt neapărat durerea, dar şi senzaţiile neplăcute în regiunea spatelui, care pot să apară în urma activităţilor monotone, şederilor îndelungate în poziţia aşezată sau în picioare. Puţini sunt cei care sunt la curent cu faptul că durerile de spate pot „provoca” o serie de numeroase alte simptome şi afecţiuni ale organelor interne, cum ar fi de exemplu, durerea de cap, de ochi, de rinichi, etc.

Cu toţii conştientizăm faptul că este mai bine să previi afecţiunea decît să o tratezi, iar dacă faceţi parte din categoria „grupului de risc”, duceţi un mod de viaţă mai puţin activ, perioade îndelungate staţi în poziţie aşezată şi în picioare, atunci, nu este exclus faptul, ca în viitorul apropiat, şi Dvs. veţi observa primele simptome ale afecţiunii spatelui.

Medazur Med Spa vă prezintă programul de autor „Spate sănătos”, care va contribui la înlăturarea şi prevenirea neplăcerilor provocate de durerea de spate.

La baza programului stă un complex de proceduri, iar aplicarea acestora poate să varieze în dependenţă de individualitatea Dvs.: acestea pot fi metode aplicate atît manual, cît şi cu ajutorul aparatelor, orientate spre încălzirea muşchilor spatelui, relaxarea, întinderea şi corectarea deformărilor scheletare musculare.

Obţinerea rezultatelor spectaculoase este posibilă, doar în urma exercitării unei acţiuni complexe. Durerea de spate va fi anihilată, ţinuta Dvs. va surprinde prin frumuseţea sa, durerile de cap vor dispărea fără urmă şi veţi avea un aflux de energie şi încredere în forţele proprii!

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa