Spate sănătos

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Programe de autor

Spate sănătos

Durerea de spate, în prezent, a devenit practic o epidemie. Din ce în ce mai mulţi oameni duc un mod de viaţă sedentar, munca adesea este axată pe activităţi de oficiu şi nu presupune practicarea unor eforturi fizice active.

Spatele – este o structură complexă, care include un număr mare de fibre musculare, oase, articulaţii, tendoane, nervi şi vase sangvine. Este un sistem complicat, recuperarea căruia reprezintă un proces complex. Este foarte important, să vă adresaţi la specialiştii din domeniu la apariţia primelor simptome de îmbolnăvire, trebuie de menţionat faptul că simptomele respective nu sunt neapărat durerea, dar şi senzaţiile neplăcute în regiunea spatelui, care pot să apară în urma activităţilor monotone, şederilor îndelungate în poziţia aşezată sau în picioare. Puţini sunt cei care sunt la curent cu faptul că durerile de spate pot „provoca” o serie de numeroase alte simptome şi afecţiuni ale organelor interne, cum ar fi de exemplu, durerea de cap, de ochi, de rinichi, etc.

Cu toţii conştientizăm faptul că este mai bine să previi afecţiunea decît să o tratezi, iar dacă faceţi parte din categoria „grupului de risc”, duceţi un mod de viaţă mai puţin activ, perioade îndelungate staţi în poziţie aşezată şi în picioare, atunci, nu este exclus faptul, ca în viitorul apropiat, şi Dvs. veţi observa primele simptome ale afecţiunii spatelui.

Medazur Med Spa vă prezintă programul de autor „Spate sănătos”, care va contribui la înlăturarea şi prevenirea neplăcerilor provocate de durerea de spate.

La baza programului stă un complex de proceduri, iar aplicarea acestora poate să varieze în dependenţă de individualitatea Dvs.: acestea pot fi metode aplicate atît manual, cît şi cu ajutorul aparatelor, orientate spre încălzirea muşchilor spatelui, relaxarea, întinderea şi corectarea deformărilor scheletare musculare.

Obţinerea rezultatelor spectaculoase este posibilă, doar în urma exercitării unei acţiuni complexe. Durerea de spate va fi anihilată, ţinuta Dvs. va surprinde prin frumuseţea sa, durerile de cap vor dispărea fără urmă şi veţi avea un aflux de energie şi încredere în forţele proprii!

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa