MĂŞTI PENTRU CORP

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Proceduri spa pentru corp

MĂŞTI PENTRU CORP

Aplicarea măştii pentru corp se recomandă imediat după peeling şi şedinţa de masaj pentru a conferi o mai bună fermitate a pielii, astfel sporind elasticitatea şi modelarea conturului acesteia.

Mască din nămol curativ pentru corp
Masca conţine nămol mineral din Marea Moartă extrem de folositor. Aceasta are un efect cosmetic şi terapeutic puternic, datorită concentraţiei înalte de astfel de minerale precum magneziul, calciul şi sodiul. Mineralele regenerează în mod delicat celulele pielii, tonifică, hidratează şi tonifică pielea, conferindu-i un aspect sănătos. Masca cu minerale îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, curăţă în profunzime pielea, contribuie la accelerarea metabolismului şi are efect de detoxifiere, îmbunătăţindu-vă starea generală şi contribuind la corectarea greutăţii.

40 min 29 U.C.

 

Mască din alge marine pentru corp
Algele curăţă eficient pielea şi o hrănesc cu microelemente şi minerale, precum iodul, magneziul şi potasiul. Procedura contribuie la hrănirea celulelor cu aminoacizi esenţiali, vitamine şi minerale, îmbunătăţind tonusul pielii şi contribuind la reducerea celulitei. Eliminând surplusul de apă, masca îmbunătăţeşte metabolismul, vă scapă de edeme şi are un efect de detoxifiere. Încercaţi masca din alge, pentru a avea în mod garantat o piele elastică, sănătoasă, dar şi pentru o senzaţie plăcută de lejeritate!

40 min 29 U.C.

 

Mască din miere şi lapte pentru corp
Datorită proteinelor din componenţa laptelui, masca hrăneşte, emoliază şi hidratează pielea, stimulând, în acelaşi timp, sinteza colagenului. Este potrivită în special pentru pielea uscată. Glicoproteinele contribuie la regenerarea celulelor pielii, înlăturând ridurile fine şi întinerind pielea. Formând o peliculă subţire de protecţie, aceasta previne pierderea apei din piele, asigurând o hidratare maximă. Pielea Dvs. va deveni în rezultat elastică şi strălucitoare. 

40 min 29 U.C.

 

Mască din ciocolată
Masca aromată din ciocolată are efect de lifting, făcând pielea mai tonifiată şi mai catifelată. Datorită conţinutului înalt de vitamina B şi microelementelor, masca îmbunătăţeşte nuanţa pielii, întinerindu-vă corpul la propriu. Masca gustoasă din ciocolată creşte buna dispoziţie şi îmbunătăţeşte capacitatea de lucru. Efectul este vizibil deja după câteva proceduri.

40 min 29 U.C.

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa