Spa gimnastică

 • Русский
 • Moldavian
 • English

Spa gimnastică

Spa gimnastică

Pilates. Acest sistem este orientat spre menţinerea tinereţii o perioadă mai îndelungată, spre întărirea articulaţiilor, ligamentelor, coloanei vertebrale, pentru ca în rezultat persoana dată să fie mai flexibilă, mai uşoară şi mai mobilă.

Pilatesul poate fi de forţă (adică dinamic) şi terapeutic. Însă şi într-un caz, şi în altul acesta presupune, în primul rând, gimnastică de restabilire, care este ideală pentru persoanele care visează să aibă o ţinută corectă, acestea suferind de boli cronice la nivelul spatelui şi gâtului. La baza acestor programe se află exerciţiile pentru îmbunătăţirea flexibilităţii şi elasticităţii muşchilor. Altfel spus, acestea sunt exerciţii pentru însănătoşire. Anume de aceea sunt recomandate, în primul rând, persoanelor care abia încep să practice sportul, celor care urmează o cură de reabilitare după nişte traume sau celor care doresc să-şi revină în formă după pauze făcute în antrenamente, precum şi femeilor însărcinate şi tuturor celor cu vârsta peste 50 de ani. 

În sfârşit, Pilatesul influenţează nu doar structura, ci şi forma corpului. Muşchii devin mai lungi şi mai elastici, relieful acestora devenind mai evidenţiat. În timpul orelor se întăresc muşchii abdominali, iar acest aspect este pe placul tuturor fetelor, căci anume astfel acestea îşi pot evidenţia talia. La sala de forţă şi la orele de aerobică acest rezultat este mult mai dificil de atins.

Deşi Pilatesul nu este nici pe departe cel mai dinamic tip de fitness, acesta se deosebeşte esenţial de antrenamentele monotone de la sala de forţă. Acesta calmează şi predispune spre meditaţie. Este ideal pentru înlăturarea stresului.

Pilatesul este un sport lent, dar care oferă rezultate rapide, ce se menţin o perioadă îndelungată.

Frecventând orele de Pilates în cadrul Medazur Med Spa beneficiaţi în mod garantat de un şir de avantaje:

 • Confidenţialitatea deplină a orelor.
 • Absenţa persoanelor străine, care urmăresc antrenamentul Dvs. Aceasta înseamnă că toţi cei din jur vor vedea doar rezultatul antrenamentelor Dvs., nu şi procesul în sine. Trebuie doar să vă puneţi uniforma sport şi să nu vă faceţi griji că cineva vă urmăreşte dintr-o parte.
 • Elaborarea unui program individual, dar nu alegerea unuia dintre modelele deja existente.
 • Unicul aparat de fitness Cadillac din Moldova vă permite să desfăşuraţi orele la cel mai înalt nivel şi să obţineţi rezultate uimitoare.
 • Antrenor profesionist licenţiat.
 • Antrenorul personal vă controlează fiecare mişcare, fapt care asigură pe deplin securitatea antrenamentelor, îndeosebi a celor de reabilitare. 
 • Dvs. alegeţi ora convenabilă şi frecvenţa orelor.
 • Posibilitate de a combina orele de Pilates cu alte proceduri corporale în departamentul nostru de Wellness Medical.
   
1 oră individuală 1 oră 30 U.C.
10 ore individuale 1 oră 25 U.C.

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa