Masaje holistice/exotice

 • Русский
 • Moldavian
 • English

Spa masaje

Masaje holistice/exotice

MASAJUL THAILANDEZ TRADIŢIONAL  
…Coloana Dumneavoastră vertebrală se îndreptată, dispare încordarea. Simţiţi flexibilitatea corpului şi un flux neobişnuit de energie…Tehnică străveche, perfecţionată pe parcursul a mii de ani – realizată de specialişti, acreditaţi de templul „WAT Po”. Regele actual al Thailandei, Alteţea Sa Rama IX, savurează din plin beneficiile masajului thailandez tradiţional. Probabil, anume această procedură curativă şi relaxantă, îl ajută să guverneze înţelept regatul... Masajul se combină perfect cu baia thailandeză aromată şi masajul cu punguţe din ierburi thailandeze.

1 oră 20 min 59 U.C.


 

VIS PROFUND ÎN COPILĂRIE „SHIRODHARA”

 

Ulei ce se prelinge printr-un jet cald în regiunea „celui de-al treilea ochi” şi o tehnică deosebită de masaj al feţei, capului şi părţii superioare a pieptului. Iată aşa, scurt şi sec pot fi caracterizate, probabil, cele mai sacre metode ale Ayurvedei. În cadrul masajului se utilizează cunoştinţe vechi în, aşa numitele „marma şi nadi” – „puncte şi linii magice”.

Shirodhara se recomandă locuitorilor metropolei moderne, indiferent de vîrstă şi sex. 

Mai întîi de toate - Dvs. primiţi un efect adînc de antistres. Aceasta în primul rînd. Dar în al doilea rînd – sunt procedurile ce oferă rezultat rapid şi observabil de întinerire.

Emoţiile care se acumulează cu anii, uneori chiar decenii întregi, cu părere de rău, se manifestă prin riduri mimice. Pentru a le micşora – lucrează ramuri întregi ale indusrtiei cosmetice şi ale medicinei estetice. Dar pentru a atinge un rezultat într-adevăr durabil, este necesar de lucrat cu pricina – de micşorat acţiunea negativă a stresului…Se recomandă combinarea cu masajul ayurvedic al întregului corp.

 

Masaj cu lapte 40 min 39 U.C.
Masaj cu ulei 40 min 59 U.C.

 

 


MASAJUL ORIENTAL 
Încercaţi acest masaj complex ce combină tradiţiile Suediei de Nord şi Thailandei de Sud. Se recomandă conducătorilor înainte de luarea unor decizii importante.

50 min 39 U.C.
1 oră 20 min 59 U.C.

 


 

AROMA MASAJ ​ 
…… O undă plăcută şi fină Vă poartă spre o stare de relaxare şi îl face chiar şi pe cel mai pretenţios adult, să se simtă din nou copil.

50 min 39 U.C.
1 oră 20 min 59 U.C.


 

 

MASAJ CU PUNGUŢE DIN IERBURI THAILANDEZE
Aroma şi căldura ierburilor curative sunt o profilactică excelentă a tuturor proceselor inflamatorii. Masajul cu punguţe din ierburi este un component complementar perfect pentru oricare alt tip de masaj graţie efectului de încălzire puternică a muşchilor. Contribuie la fortificarea imunităţii.

20 min 20 U.C.
50 min 39 U.C.


 

 

MASAJ CU PIETRE CALDE
Este o metodă a masajului oriental cu pietre calde de bazalt de origine vulcanică. Îmbinarea mai multor tehnici de masaj şi a pietrelor calde contribuie la o relaxare adâncă a corpului, stimulează creşterea energiei pozitive şi vă induce într-o stare de calm şi armonie. Masajul relaxant cu pietre calde asigură un efect pozitiv la nivel fizic şi emoţional. 

1 oră 20 min 59 U.C.

 

 

MASAJUL „FUSION” 
Este un masaj unic pe care îl puteţi încerca doar la centrul Medazur Med Spa. Imaginaţi-vă – elemente de masaj thailandez, aroma, sportiv, suedez combinate într-o singură şedinţă… Masajul „Fusion” prezintă un interes deosebit mai ales pentru cei preocupaţi de întinerirea intensivă.

1 oră 20 min 59 U.C.

 

 

MASAJUL YIN YANG
La persoanele care lucrează mult şi intens, după o anumită perioadă, oboseala şi extenuarea se acumulează în regiunea umerilor, gîtului şi a spatelui. Eficienţa muncii scade brusc, serviciul nu le mai face plăcere, apare blocajul fluxurilor energetice, iar sindromului oboselii cronice progresează treptat …Dacă nu sunt întreprinse imediat măsurile necesare, şi anume – masajul energetic Yin Yang.

50 min 39 U.C.

 

 

MASAJUL BALINEZ 
Masajul balinez îşi are originea încă în antichitate. Perfecţionându-se în continuu, tactica masajului balinez antic a cumulat în sine cele mai reuşite metode de masaj din întreaga lume. Asupra tehnicii de executare a masajului balinez şi-au lăsat amprenta masajul indian-aromaterapeutic, masajul thailandez, acupunctura chineză, masajul hawaian şi chiar masajul suedez cu origini europene. Caracteristica care îl face diferit, este că în urma preluării atuurilor tuturor acestor metode, acesta din urmă a devenit perla tehnicilor de executare a masajului.

Doar câteva şedinţe de masaj balinez vă vor permite​:

 • Să vă relaxaţi profund, să vă eliberaţi de stres şi anxietate
 • Să vă întăriţi imunitatea
 • Să vă sporiţi capacitatea de muncă
 • Să vă simţiţi mai uşor, să vă detoxificaţi organismul
 • Să diminuaţi durerile de articulaţii, ale coloanei vertebrale şi durerile de cap 
 • Să vă vindecaţi traumele sportive
 • Să vă amelioraţi circulaţia limfei
 • Să vă activaţi circuitul sângelui
 • Să vă simţiţi mai fericit 
   
50 min 39 U.C.
1 oră 20 min 59 U.C.


 

 

MASAJUL THAILANDEZ AL TĂLPILOR
În orient se spune că „frumuseţea feţei se naşte pe tălpi îngrijite”. Într-adevăr, punctele energetice situate pe tălpi, influenţează activitatea sistemelor şi a organelor interne. Maiştrii din regatul Thailandei, posedă cu desăvîrşire arta masajului reflexogen al tălpilor. Chiar şi un masaj de 20 minute, este suficient pentru a Vă schimba starea de spirit – Veţi simţi, că durata obişnuită a somnului vă permite o recuperare mult mai eficientă şi într-adevăr Vă veţi simţi odihnit.

Dumneavoastră puteţi alege opţiunea expres sau opţiunea „Pentru membrii familiei regale” (în acest caz, fiecare milimetru al tălpilor Dumneavoastră este supus unui peeling intens şi doar după o asemenea pregătire minuţioasă – masajul regal). 

 

20 min 20 U.C.
50 min 39 U.C.


 

 

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa