Medicale/terapeutice

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Spa masaje

Medicale/terapeutice

MASAJUL CLASIC
Cunoscut şi sub denumirea de masaj medical. Are un efect excelent în profilaxia şi terapia a mai mult de 50 boli. Pentru asigurarea unui efect stabil şi de durată, se recomandă efectuarea masajului de două ori pe săptămînă. Efectul terapeutic se intensifică prin intermediul saltei acvatice şi aplicarea măştilor de nămol mineral.

20 minute 20 U.C.
50 minute 39 U.C.


 

 

DETOX-CONTUR MASAJ
Este o metodă ideală pentru cei care doresc să-şi remodeleze silueta şi un mijloc de neînlocuit pentru purificarea interioară a organismului. Prin intensificărea drenajului limfatic, specialistul reuşeşte să cureţe organismul Dumneavoastră de toxine şi depuneri adipoase. Metoda se recomandă pentru corecţia siluetei şi a doua zi după un consum semnificativ de alcool (se prescrie după consultarea specialistului nostru).

50 minute 39 U.C.
1 oră 20 min. 59 U.C.


 

 

MASAJ LIPOLITIC
Contribuie la corecţia siluetei şi diminuarea depunerilor adipoase locale. Masajul este orientat spre ameliorarea stării funcţionale generale, lucru ce duce la scăderea în greutate.

50 minute 39 U.C.
1 oră 20 min. 59 U.C.


 

 

MASAJ ANTISTRES
Masaj calmant şi uşor al spatelui, zonei gîtului şi a braţelor, pentru restabilirea forţelor şi a unei stări bune de sănătate.

50 minute 39 U.C.
1 oră 20 min. 59 U.C.


 

 

MASAJ SUEDEZ
Este o hotărîre ideală pentru eliminarea tensiunii, oboselii, înlăturarea urmărilor stresului şi restabilirea forţelor.

50 minute 39 U.C.
1 oră 20 min. 59 U.C.

 

 

 

MASAJ REFLEXOGEN AL TĂLPILOR
Contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine în organele interne, restabilirea bioritmurilor organismului, conferă sentimentul de relaxare şi armonie întregului corp.

20 minute 20 U.C.
50 minute 39 U.C.

 

 

 

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa