tratarea onicomicozei (infecția fungică a unghiei)

  • Русский
  • Moldavian
  • English

tratarea onicomicozei (infecția fungică a unghiei)

tratarea onicomicozei (infecția fungică a unghiei)

Eficient

Tratamentul are o eficiență de aproximativ 95%, astfel poziționându-se în topul metodelor non-chirurgicale pentru tratarea infecției fungice a unghiei cu cel mai bun rezultat din lume. Conform rezultatelor studiilor clinice, tratarea onicomicozei cu ajutorul laserului este cea mai eficientă modalitate non-chirugicală cunoscută de știință la moment.

Sigur, non-medicamentos!

Tratamentul cu ajutorul laserului este sigur, nu necesită administrarea îndelungată a preparatelor medicamentoase antifungice și cel mai important – nu are efecte secundare, care ar avea un impact negativ asupra ficatului sau a organismului în general.

Fără durere!

Sistemul de răcire integrat în aparatul de laser direcționează fluxul de aer rece continuu asupra zonei prelucrate. Acest fapt reduce semnificativ senzația de disconfort survenită în timpul procedurii, conferind o stare de relaxare și neutralizând eventuala durere, efectul fiind garantat.  

Igienic

Laserul este dotat cu duze demontabile, schimbarea cărora este executată după fiecare pacient căruia i s-a aplicat procedura respectivă, evitând riscul contaminării.

Rapid

Procedura durează 30 minute.

Comod

De regulă, este necesar un curs din 3 – 6 proceduri, executate la un interval de 1 lună. Cursul respectiv este cel mai scurt din cele existente privind tratarea infecției fungice a unghiei.

Dispozitivul este certificat de către CE pentru tratarea onicomicozei.

de la 39 U.C. 1 unghia

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa