Programe de autor

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Medic-triholog şi programe de autor

Programe de autor

Toate programele elaborate pentru clienţii noştri de către cei mai buni specialişti din domeniul medicinii clasice şi tradiţionale, vă permit să vă ajustaţi stilul de viaţă şi să obţineţi rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Aceste rezultate pot să reziste în timp datorită recomandărilor şi sfaturilor oferite de către experţii noştri, şi pe care le veţi putea folosi în continuare în viaţa de zi cu zi.


Program de autor “păr sănătos”

Este o spa-programă selectată individual, a cărei primă etapă constă în diagnosticarea firului de păr, ulterior, în caz de necesitate, medicul triholog vă va prescrie un curs de tratament. Proceduri de restaurarea şi îngrijire a părului bazate pe componente ecologice pure: ierburi tratate cu apă fierbinte, uleiuri naturale, vitamine, minerale. Datorita unei asemenea îngrijiri, se îmbunătăţeşte, din interior, hrănirea şi circulaţia sanguină a părului, structura şi starea scalpului.

Această spa-programă va conferi părului Dumneavoastră strălucire, elasticitate, dar şi îl va hidrata şi proteja înainte de concediu.

Înainte de programa, se recomandă efectuarea diagnosticii digitale a părului.

• Este o adevărată spa-îngrijire a părului!
• Este cel mai semnificativ produs care face parte din categoria cosmetologiei spa!
• Este o formulă individualizată din plante medicinale, uleiuri, în combinaţie cu tehnicile de masaj, pentru ca clientul să obţină rezultatul dorit!
• Este revitalizarea părului: îmbunătăţirea calităţii părului deteriorat, fragil şi subţire, procedură optimă în următoarele cazuri: pierderea strălucirii, seboree uscată, seboree uleioasă, mătreaţă, căderea părului.


Program spa unic „Eco Beauty Farm“

• Revitalizarea părului
• Seboree uscată/grasă
• Împotriva căderii părului

Prezintă un tratament selectat individual, bazat pe componente ecologice pure, prezente în calitate de: ierburi tratate cu apă fierbinte, uleiuri naturale, vitamine, minerale. Datorita unei asemenea îngrijiri, din interior se îmbunătăţeşte hrănirea şi circulaţia sangvină a părului, la fel structura şi starea scalpului. Această programă-spa va conferi părului Dumneavoastră strălucire, elasticitate, dar şi îl va hidrata şi proteja de influenţa factorilor externi. Pînă la programarea tratamentului se recomandă efectuarea diagnosticii digitale a părului. La achitarea unei cure din cel puţin 6 proceduri beneficiaţi de o reducere de 10%.

păr pînă la umeri 1 oră 30 U.C.
păr mai lung de umeri 1 oră 15 minute 40 U.C.

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa