ÎNGRIJIRE FRUMUSEŢE PROFESIONALĂ «VINOBLE»

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Cosmetologie

ÎNGRIJIRE FRUMUSEŢE PROFESIONALĂ «VINOBLE»

Produsele cosmetice Spa marca VINOBLE COSMETICS din Austria au la bază doar ingrediente naturale, din regiunea austriacă Ştiria de Sud, în compoziţia cărora intră bobiţele de struguri, aloe vera, melisa, extract de orz, ceramide vegetale, acid hialuronic, ulei din sîmbure de caise şi alte ingrediente cosmetologice extrem de valoroase. Produsele nu conţin parabeni şi parafine şi nu sunt supuse testării pe animale.

Produsele VINOBLE COSMETICS se găsesc în Europa doar în incinta Hotelurilor SPA selecte, saloanelor de frumuseţe şi saloanelor-SPA medicale de elită.

Vinoble efect vizibil - îngrijire a zonei ochilor
Ochii dvs. vor străluci cu adevărat în urma aplicării procedurii respective în combinaţie cu tehnica de masaj exclusivă în jurul ochilor şi masca special creată pentru această zonă sensibilă!

30 min 24.90 U.C.Vinoble Classic Men - îngrijire pentru bărbaţi
Îngrijire facială cu utilizarea de formule optime pentru îngrijirea zilnică a pielii bărbaţilor. Masca din argilă şi sâmburi de struguri, cu efect de calmare şi de întindere instantanee, luptă împotriva radicalilor liberi şi conferă pielii un plus de energie!

50 min 74.90 U.C.Vinoble Premium Men - îngrijire premium pentru bărbaţi 
Procedură anti-îmbătrânire cu efect de tonifiere pentru bărbaţi. Fiolele pentru ten şi pentru zona din jurul ochilor cu efect sporit, precum şi masca din frunze de viţă de vie cu efect de hidratare asigură un efect vizibil imediat după prima procedură!

1 oră 20 min 84.9 U.C.

 

 

* Achitarea în lei moldovenești conform cursului de schimb al BNM pentru ziua dată

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa