Medicul coordonator

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Medicul coordonator

Medicul coordonator

Medicul coordonator este un specialist de înaltă clasă, cu studii speciale, care alcătuiește programe individuale pentru atingerea rezultatului dorit ce ține de starea sănătății și îmbunătățirea aspectului exterior, fie că este vorba de întinerire, scăderea în greutate sau curățarea organismului…

Medicul coordonator vă va ajuta să obțineți rezultate vizibile și inofensive în perioade de timp cât mai scurte. Veți primi sfaturi practice eficiente cu privire la modul de viață, pe care le veți putea aplica pentru a menține rezultatul atins și după finalizarea programului. 

Rezultatul garantat este o capacitate înaltă de muncă, o imunitate puternică, rezistență la stres și claritate în gândire, ceea ce, alături de un aspect frumos și sănătos, vor conferi un plus de calitate vieții Dvs.

Toate programele individuale reprezintă rezultatul unor cercetări de mai mulți ani în domeniul medicinei și nutriției.

Principalele și cele mai populare programe de autor în cadrul centrului Medazur Med Spa sunt: scăderea în greutate, curățarea organismului, managementul stresului, întinerirea feței și corpului.

Fiecare dintre programele de autor din cadrul centrului Medazur Med Spa combină terapia modernă pe bază de ierburi și componente vegetale, un regim alimentar echilibrat, elaborat anume pentru Dvs., precum și un complex de proceduri și exerciții fizice care garantează îmbunătățirea stării Dvs. de sănătate nu doar pentru moment, ci și pentru o perioadă îndelungată de timp.

Alcătuirea programului începe cu determinarea scopului și analiza detaliată a modului Dvs. de viață și a stării sănătății pe moment. Are loc o diagnosticare medicală complexă, care stabilește hormonii ce influențează starea Dvs. de sănătate și ingredientele care lipsesc din meniul Dvs. și, respectiv, îngreunează atingerea unui echilibru optim. Acest lucru permite medicului coordonator să elaboreze pentru Dvs. un program eficient pentru obținerea rezultatelor optime.

Sunați acum la recepția centrului Medazur Med Spa, pentru a vă convinge personal de eficacitatea programelor de autor elaborate de medicul Dvs. coordonator! 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa