Programe de autor

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Medicul coordonator

Programe de autor

Toate programele elaborate pentru clienţii noştri de către cei mai buni specialişti din domeniul medicinii clasice şi tradiţionale, vă permit să vă ajustaţi stilul de viaţă şi să obţineţi rezultate vizibile în cel mai scurt timp. Aceste rezultate pot să reziste în timp datorită recomandărilor şi sfaturilor oferite de către experţii noştri, şi pe care le veţi putea folosi în continuare în viaţa de zi cu zi.

Programele de autor Medazur Med Spa pot fi divizate în următoarele categorii:

  • Pierderea greutăţii corporale
  • Detoxifierea organismului
  • Întinerire
  • Îmbunătăţirea stării de sănătate şi managementul stresului


Pierderea greutăţii corporale
CORP ATLETIC (pentru bărbaţi)

Acest program de autor îşi propune drept scop reducerea greutăţii corpului, diminuarea circumferinţelor în regiunea abdomenului şi sporirea productivităţii muncii, în cazul bărbaţilor. Vor fi suficiente doar 10 complexe de proceduri, timp de 20 de zile, pentru a avea o condiţie fizică excelentă şi pentru ca jumătatea Dvs. să vă aprecieze corpul atletic. Bonusurile acestui program va fi: recuperarea încrederii în sine, recăpătarea vivacităţii, sporirea fluxului energetic, agerimea gândirii.

Întinerire
TINEREŢE ŞI FRUMUSEŢE

„Medazur Med Spa” prezintă programa de autor „Tinereţe şi frumuseţe” care vă oferă posibilitatea să rămîneţi tîneri şi atrăgători pe o perioadă îndelungată de timp, include cel mai complex spectru de proceduri de întinerire, existente în prezent, începînd cu proceduri cosmetologice şi pînă la cele mai noi tehnologii în medicină (alternativă a chirurgiei plastice).

Programa va fi în totalmente individuală, în dependenţă de cerinţele şi aşteptările cele mai deosebite ale Dvs.

Procedurile sunt sigure, practic nedureroase, eficiente, comode, cu perioadă minimă de reabilitare.

E timpul să ne schimbăm!

Rezultatul Vă permite să priviţi lumea cu alţi ochi, iar zâmbetul suav şi ochii sclipitori de fericire, vor face orice faţă minunată.

Încercaţi să vă imaginaţi viaţa în afara timpului.


«PIELE SĂNĂTOASĂ SI FRUMOASĂ»

Acest program este special conceput pentru diferite grupe de vârstă şi are ca scop combaterea uneia dintre cele mai comune afecţiuni ale pielii – acneea – cu diferite grade de severitate.

Programul de autor „Piele sănătoasă şi frumoasă” are un efect complex asupra pielii Dvs. Pielea este restaurată, purificată, toxinele sunt scoase iar porii sunt închişi. 

Procedurile care fac parte din acest program reduc în mod eficient edemele şi previn inflamaţiile, stimulează circulaţia sîngelui, reduc substanţele infiltrate, normalizează funcţia glandelor sebacee, contribuie la regenerarea şi restabilirea epidermei şi, ca rezultat, previn apariţia cicatricelor postacneice.

Programul de autor este recomandat pentru persoanele din diferite categorii de vîrstă şi cu afecţiuni ale pielii de complexitate variată, una dintre cele mai des întîlnite este acneea.
După fiecare procedură efectuată aspectul pielii se ameliorează, este restabilit echilibrul şi fermitatea acesteia, şi, ca rezultat, Dvs. veţi avea o piele catifelată şi fără impurităţi.
Înainte de stabilirea şi desfăşurarea programului de tratament individualizat , vă recomandăm să vă consultaţi la medicul dermatolog de categorie superioară.


Program de autor “păr sănătos”

Este o spa-programă selectată individual, a cărei primă etapă constă în diagnosticarea firului de păr, ulterior, în caz de necesitate, medicul triholog vă va prescrie un curs de tratament. Proceduri de restaurarea şi îngrijire a părului bazate pe componente ecologice pure: ierburi tratate cu apă fierbinte, uleiuri naturale, vitamine, minerale. Datorita unei asemenea îngrijiri, se îmbunătăţeşte, din interior, hrănirea şi circulaţia sanguină a părului, structura şi starea scalpului.

Această spa-programă va conferi părului Dumneavoastră strălucire, elasticitate, dar şi îl va hidrata şi proteja înainte de concediu.

Înainte de programa, se recomandă efectuarea diagnosticii digitale a părului.

• Este o adevărată spa-îngrijire a părului!
• Este cel mai semnificativ produs care face parte din categoria cosmetologiei spa!
• Este o formulă individualizată din plante medicinale, uleiuri, în combinaţie cu tehnicile de masaj, pentru ca clientul să obţină rezultatul dorit!
• Este revitalizarea părului: îmbunătăţirea calităţii părului deteriorat, fragil şi subţire, procedură optimă în următoarele cazuri: pierderea strălucirii, seboree uscată, seboree uleioasă, mătreaţă, căderea părului.


Detoxifierea organismului
DETOX. GRAŢIE. TONUS

„Medazur Med Spa” vă propune programul de autor „Detox. Graţie. Tonus” care este însoţit de asigurarea unui rezultat garantat de durată: detoxifierea organismului, întărirea sistemului imunitar, întinerire.

Consultaţia şi diagnostica profesională prealabilă, efectuată de experimentatul medic-coordonator, în combinaţie cu măiestria înaltă a specialiştilor noştri, fac programa de o eficienţă înaltă.

Vă aşteaptă cele mai avansate tratamente medicale şi spa, tehnici de masaj unicale de autor, mâinile grijulii şi prietenia specialiştilor noştri!

Una dintre cele mai importante etape ale programului este terapia sistemică cu ozon – metodă modernă şi sigură de tratament, în care este utilizat ozonul medical, care posedă un efect terapeutic extrem de puternic, precum şi preparate germane naturopatice.

Programul complex conceput în mod exclusiv pentru Dvs. de către medicul nostru coordonator va fi completat cu recomandări aferente regimului alimentar, consumului de vitamine şi minerale, activităţii fizice şi fitoterapiei. 

Acest program include o serie de etape pe care le puteţi parcurge în mod treptat sau selectiv:

Detox
• Tratamente de încălzire corporală şi drenaj limfatic, realizate prin tehnici manuale şi cu ajutorul unor aparate speciale, care favorizează eliminarea excesului de lichid precum şi a produselor metabolice care pot provoca intoxicaţii ale organismului.
• Recomandări cu privire la alimentarea corectă şi consumarea doar a celor alimente care contribuie la curăţarea şi detoxifierea organismului, cocktail-uri detox.

Super detox
• Proceduri medicale complexe care eliberează organismul de substanţe toxice şi metaboliţi inutili acumulaţi în organism.

Super detox – o combinaţie între terapia sistemică cu ozon, intensificată prin preparate germane naturopatice, fitoterapie şi proceduri de drenaj limfatic.

Imunitate puternică  
• Detoxifiere.
• Terapie sistemică cu ozon, intensificată prin preparate germane naturopatice, care posedă un pronunţat efect imunomodulator.

După finalizarea programului veţi simţi o avalanşă de senzaţii de lejeritate, vivacitate şi energie. Vitalitatea Dvs. va atinge cote maxime, permiţându-vă să faceţi faţă unor sarcini care anterior erau peste puterile Dvs. Dar cel mai important lucru este că acum chiar şi cele mai posomorâte zile vă vor umple sufletul cu emoţii puternice şi bucurie!


Îmbunătăţirea stării de sănătate şi managementul stresului
IMUNITATE PUTERNICĂ

Programul de autor a fost elaborat de către medicii-coordonatori ai centrului ”Medazur Med Spa” împreună cu consultanţii europeni, cu scopul stimulării tuturor forţelor de apărare ale organismului.

Pentru ca omul să se opună infecţiei, acesta trebuie să fie calm, iar acest lucru presupune că stresul adunat trebuie anihilat la timp. De asemenea, este necesară respectarea unui regim de somn corespunzător şi a unui regim alimentar echilibrat.

Medicul-coordonator vă va selecta un complex de proceduri, în componenţa căruia vor fi incluse, în cazul în care va fi necesar, recomandări cu privire la regimul alimentar, administrarea de vitamine, minerale, plante medicinale, de asemenea, având în vedere experienţa medicinii orientale, vor fi incluse tehnici speciale de masaj, orientate spre înlăturarea stresului şi consolidarea sistemului imunitar.

Ca rezultat, veţi obţine:
* sistem imunitar puternic;
* capacitate înaltă de muncă;
* stare excelentă de sănătate;
* stare de spirit bună.


«Anti Stres»

Dat fiind faptul că viaţa este deosebit de frumoasă şi plină de bucurii, îţi doreşti cu ardoare să o trăieşti pe deplin şi să savurezi plăcerea acesteia cît mai mult posibil. Este palpitantă senzaţia de a te simţi în forţă, sănătos, dar apare, Măria Sa – Stresul...

În epoca modernă nimeni nu este protejat împotriva acestuia, şi de la a simţul ritmului, trecem la senzaţia timpului.

Dacă stresul reprezintă o stare de tensiune, atunci relaxarea este o stare de linişte şi înlăturare a încordării.

“Medazur Med Spa” vă oferă un „RELAX” deplin.

Filozofia centrului nostru constă în abordarea individuală a fiecărui oaspete, fapt care permite ca impactul exercitat asupra organismului să aibă un efect integral, revigorînd şi restabilind potenţialul energetic al acestuia. Tehnica specială a atingerilor manuale, sunetele naturii – pădure şi mare, aroma-, fito-, fono-, balneo- şi talasoterapia, terapia cu vitamine – fac ca fiecare procedură să fie de neuitat şi creează o atmosferă irepetabilă în cadrul spa centrului nostru.

Vă propunem să pătrundeţi în această lume magică, de basm şi vă vom dărui clipe unice de plăcere.

Oferiţi-vă ocazia de a vă convinge de acest lucru!


«SPATE SĂNĂTOS»

Durerea de spate, în prezent, a devenit practic o epidemie. Din ce în ce mai mulţi oameni duc un mod de viaţă sedentar, munca adesea este axată pe activităţi de oficiu şi nu presupune practicarea unor eforturi fizice active.

Spatele – este o structură complexă, care include un număr mare de fibre musculare, oase, articulaţii, tendoane, nervi şi vase sangvine. Este un sistem complicat, recuperarea căruia reprezintă un proces complex. Este foarte important, să vă adresaţi la specialiştii din domeniu la apariţia primelor simptome de îmbolnăvire, trebuie de menţionat faptul că simptomele respective nu sunt neapărat durerea, dar şi senzaţiile neplăcute în regiunea spatelui, care pot să apară în urma activităţilor monotone, şederilor îndelungate în poziţia aşezată sau în picioare. Puţini sunt cei care sunt la curent cu faptul că durerile de spate pot „provoca” o serie de numeroase alte simptome şi afecţiuni ale organelor interne, cum ar fi de exemplu, durerea de cap, de ochi, de rinichi, etc.

Cu toţii conştientizăm faptul că este mai bine să previi afecţiunea decît să o tratezi, iar dacă faceţi parte din categoria „grupului de risc”, duceţi un mod de viaţă mai puţin activ, perioade îndelungate staţi în poziţie aşezată şi în picioare, atunci, nu este exclus faptul, ca în viitorul apropiat, şi Dvs. veţi observa primele simptome ale afecţiunii spatelui.

Medazur Med Spa vă prezintă programul de autor „Spate sănătos”, care va contribui la înlăturarea şi prevenirea neplăcerilor provocate de durerea de spate.

La baza programului stă un complex de proceduri, iar aplicarea acestora poate să varieze în dependenţă de individualitatea Dvs.: acestea pot fi metode aplicate atît manual, cît şi cu ajutorul aparatelor, orientate spre încălzirea muşchilor spatelui, relaxarea, întinderea şi corectarea deformărilor scheletare musculare.

Obţinerea rezultatelor spectaculoase este posibilă, doar în urma exercitării unei acţiuni complexe. Durerea de spate va fi anihilată, ţinuta Dvs. va surprinde prin frumuseţea sa, durerile de cap vor dispărea fără urmă şi veţi avea un aflux de energie şi încredere în forţele proprii!

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa