Întinerire

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Programe de autor

Întinerire

TINEREŢE ŞI FRUMUSEŢE

„Medazur Med Spa” prezintă programa de autor „Tinereţe şi frumuseţe” care vă oferă posibilitatea să rămîneţi tîneri şi atrăgători pe o perioadă îndelungată de timp, include cel mai complex spectru de proceduri de întinerire, existente în prezent, începînd cu proceduri cosmetologice şi pînă la cele mai noi tehnologii în medicină (alternativă a chirurgiei plastice).

Programa va fi în totalmente individuală, în dependenţă de cerinţele şi aşteptările cele mai deosebite ale Dvs.

Procedurile sunt sigure, practic nedureroase, eficiente, comode, cu perioadă minimă de reabilitare.

E timpul să ne schimbăm!

Rezultatul Vă permite să priviţi lumea cu alţi ochi, iar zâmbetul suav şi ochii sclipitori de fericire, vor face orice faţă minunată.

Încercaţi să vă imaginaţi viaţa în afara timpului.


«PIELE SĂNĂTOASĂ SI FRUMOASĂ»

Acest program este special conceput pentru diferite grupe de vârstă şi are ca scop combaterea uneia dintre cele mai comune afecţiuni ale pielii – acneea – cu diferite grade de severitate.

Programul de autor „Piele sănătoasă şi frumoasă” are un efect complex asupra pielii Dvs. Pielea este restaurată, purificată, toxinele sunt scoase iar porii sunt închişi. 

Procedurile care fac parte din acest program reduc în mod eficient edemele şi previn inflamaţiile, stimulează circulaţia sîngelui, reduc substanţele infiltrate, normalizează funcţia glandelor sebacee, contribuie la regenerarea şi restabilirea epidermei şi, ca rezultat, previn apariţia cicatricelor postacneice.

Programul de autor este recomandat pentru persoanele din diferite categorii de vîrstă şi cu afecţiuni ale pielii de complexitate variată, una dintre cele mai des întîlnite este acneea.
După fiecare procedură efectuată aspectul pielii se ameliorează, este restabilit echilibrul şi fermitatea acesteia, şi, ca rezultat, Dvs. veţi avea o piele catifelată şi fără impurităţi.
Înainte de stabilirea şi desfăşurarea programului de tratament individualizat , vă recomandăm să vă consultaţi la medicul dermatolog de categorie superioară.


Program de autor “păr sănătos”

Este o spa-programă selectată individual, a cărei primă etapă constă în diagnosticarea firului de păr, ulterior, în caz de necesitate, medicul triholog vă va prescrie un curs de tratament. Proceduri de restaurarea şi îngrijire a părului bazate pe componente ecologice pure: ierburi tratate cu apă fierbinte, uleiuri naturale, vitamine, minerale. Datorita unei asemenea îngrijiri, se îmbunătăţeşte, din interior, hrănirea şi circulaţia sanguină a părului, structura şi starea scalpului.

Această spa-programă va conferi părului Dumneavoastră strălucire, elasticitate, dar şi îl va hidrata şi proteja înainte de concediu.

Înainte de programa, se recomandă efectuarea diagnosticii digitale a părului.

• Este o adevărată spa-îngrijire a părului!
• Este cel mai semnificativ produs care face parte din categoria cosmetologiei spa!
• Este o formulă individualizată din plante medicinale, uleiuri, în combinaţie cu tehnicile de masaj, pentru ca clientul să obţină rezultatul dorit!
• Este revitalizarea părului: îmbunătăţirea calităţii părului deteriorat, fragil şi subţire, procedură optimă în următoarele cazuri: pierderea strălucirii, seboree uscată, seboree uleioasă, mătreaţă, căderea părului.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa