Wellness și managementul stresului

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Programe de autor

Wellness și managementul stresului

Program de sănătate pentru Domni „Capacitate de lucru sporită. Viață lungă și activă”

Inovație europeană la Мedazur Мed Spa!

Aceasta este un bilet de călătorie către o nouă viață!

Rezultat eficient, vizibil și inofensiv în cel mai scurt termen!

Durata foilor de vacanță:  7 zile / 14 zile

Indicații:

Tulburări metabolice.

Sindromul oboselii cronice.

Tulburări de somn.

Reducerea capacității de muncă.

Hipodinamie.

Iritabilitate sporită.

Libido scăzut.

Sindromul arderii emoționale.

Rezultatul scontat:

Creșterea semnificativă a capacității de muncă, memoriei și poftei de viață, profilaxia prostatitei, întărirea mușchilor, îmbunătățirea stării coloanei vertebrale și articulațiilor.

Contraindicații:

Boli oncologice, boli infecțioase acute, boli somatice în fază acută, decompensare.

Vom fi bucuroși să vă vedem la o consultație gratuită a medicului-coordonator din cadrul Medazur Med Spa, pentru a vă oferi mai multe detalii despre conținutul foii de vacanță.

 

«Anti Stres»

Dat fiind faptul că viaţa este deosebit de frumoasă şi plină de bucurii, îţi doreşti cu ardoare să o trăieşti pe deplin şi să savurezi plăcerea acesteia cît mai mult posibil. Este palpitantă senzaţia de a te simţi în forţă, sănătos, dar apare, Măria Sa – Stresul...

În epoca modernă nimeni nu este protejat împotriva acestuia, şi de la a simţul ritmului, trecem la senzaţia timpului.

Dacă stresul reprezintă o stare de tensiune, atunci relaxarea este o stare de linişte şi înlăturare a încordării.

 

“Medazur Med Spa” vă oferă un „RELAX” deplin.

Filozofia centrului nostru constă în abordarea individuală a fiecărui oaspete, fapt care permite ca impactul exercitat asupra organismului să aibă un efect integral, revigorînd şi restabilind potenţialul energetic al acestuia. Tehnica specială a atingerilor manuale, sunetele naturii – pădure şi mare, aroma-, fito-, fono-, balneo- şi talasoterapia, terapia cu vitamine – fac ca fiecare procedură să fie de neuitat şi creează o atmosferă irepetabilă în cadrul spa centrului nostru.

Vă propunem să pătrundeţi în această lume magică, de basm şi vă vom dărui clipe unice de plăcere.

Oferiţi-vă ocazia de a vă convinge de acest lucru!


«SPATE SĂNĂTOS»

Durerea de spate, în prezent, a devenit practic o epidemie. Din ce în ce mai mulţi oameni duc un mod de viaţă sedentar, munca adesea este axată pe activităţi de oficiu şi nu presupune practicarea unor eforturi fizice active.

Spatele – este o structură complexă, care include un număr mare de fibre musculare, oase, articulaţii, tendoane, nervi şi vase sangvine. Este un sistem complicat, recuperarea căruia reprezintă un proces complex. Este foarte important, să vă adresaţi la specialiştii din domeniu la apariţia primelor simptome de îmbolnăvire, trebuie de menţionat faptul că simptomele respective nu sunt neapărat durerea, dar şi senzaţiile neplăcute în regiunea spatelui, care pot să apară în urma activităţilor monotone, şederilor îndelungate în poziţia aşezată sau în picioare. Puţini sunt cei care sunt la curent cu faptul că durerile de spate pot „provoca” o serie de numeroase alte simptome şi afecţiuni ale organelor interne, cum ar fi de exemplu, durerea de cap, de ochi, de rinichi, etc.

Cu toţii conştientizăm faptul că este mai bine să previi afecţiunea decît să o tratezi, iar dacă faceţi parte din categoria „grupului de risc”, duceţi un mod de viaţă mai puţin activ, perioade îndelungate staţi în poziţie aşezată şi în picioare, atunci, nu este exclus faptul, ca în viitorul apropiat, şi Dvs. veţi observa primele simptome ale afecţiunii spatelui.

Medazur Med Spa vă prezintă programul de autor „Spate sănătos”, care va contribui la înlăturarea şi prevenirea neplăcerilor provocate de durerea de spate.

La baza programului stă un complex de proceduri, iar aplicarea acestora poate să varieze în dependenţă de individualitatea Dvs.: acestea pot fi metode aplicate atît manual, cît şi cu ajutorul aparatelor, orientate spre încălzirea muşchilor spatelui, relaxarea, întinderea şi corectarea deformărilor scheletare musculare.

Obţinerea rezultatelor spectaculoase este posibilă, doar în urma exercitării unei acţiuni complexe. Durerea de spate va fi anihilată, ţinuta Dvs. va surprinde prin frumuseţea sa, durerile de cap vor dispărea fără urmă şi veţi avea un aflux de energie şi încredere în forţele proprii!

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa