Ozonoterapie

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Ozonoterapie

Ozonoterapie

Ozonoterapie a feţei

Ozonoterapia este o procedură inovatoare de tratament pe bază de ozon medicinal, cu acţiune directă asupra epidermei şi un efect puternic de întinerire, graţie proprietăţilor sale antioxidante. 

Ozonoterapia are un efect imunomodulator sporit, intensifică circulaţia sangvină în ţesuturi şi, ca urmare, stimulează metabolismul, accelerează producţia de colagen şi elastină,  ameliorând astfel tonusul şi sporind elasticitatea pielii feţei. 

În urma aplicării tehnicii de Mezoterapie cu ozon are loc saturarea sigură şi firească cu ozon a pielii, cu efect de întinerire.

De asemenea, cu ajutorul ozonului este posibilă şi Înlăturarea capilarelor dilatate de pe faţă – fiind o metodă inofensivă de introducere a ozonului de concentraţie mare în vasul sangvin dilatat cu ajutorul unui ac microscopic. Sunt suficiente doar câteva proceduri  pentru înlăturarea definitivă a capilarelor dilatate. Avantajul metodei respective constă în faptul că după aplicarea procedurii în locul capilarului dilatat nu rămân pete pigmentare sau cicatrice punctiforme.

Ozonoterapie a corpului

Ozonoterapia este o metodă modernă de tratare a celulitei şi de înlăturare a depozitelor inestetice de grăsime cu utilizarea ozonului medicinal care are o acţiune intensă graţie proprietăţilor sale antioxidante. Ozonoterapia are un efect imunomodulator sporit, intensifică circulaţia sangvină în ţesuturi şi, ca urmare, stimulează metabolismul. În urma terapiei cu ozon, aplicată cu ajutorul injecţiilor, ţesutul adipos este distrus, tonusul se îmbunătăţeşte, iar pielea din regiunea abdomenului, braţelor şi picioarelor devine mai elastică.

Ozonoterapia pentru tratarea şi profilaxia afecţiunilor

În cadrul centrului „Medazur Med Spa” sunt practicate cele mai moderne metode de administrare a Ozonoterapiei, aplicate cu succes în centrele spa renumite din Germania. Eficacitatea şcolii germane de Ozonoterapie a fost demonstrată de numeroase studii ştiinţifice, aceasta fiind practicată în combinaţie cu preparatele naturopatice, complementându-se reciproc şi intensificându-şi efectele, având o acţiune complexă asupra organismului.

Avantajele ozonoterapiei în centrul «Medazur Med Spa»:

  • Medici certificaţi, care şi-au făcut studiile în Baden-Baden, Germania 
  • Utilaj german performant de ultimă generaţie
  • Programe germane originale: pentru detoxifierea organismului: destinată locuitorilor din oraşe, pacienţilor cu afecţiuni renale, în caz de intoxicaţii cronice (cu alcool, tutun, preparate medicamentoase)  pentru sporirea performanţei (capacităţii de muncă), memoriei, capacităţii de concentrare a atenţiei şi pentru stimularea activităţii.
     

Ozonoterapia se deosebeşte prin faptul că este sigură şi bine tolerată, nu prezintă reacţii adverse sau efecte secundare. Rezultatele sunt vizibile deja după câteva proceduri! 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa