FORLLE’D

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Produse cosmetice

FORLLE’D

Forlle’d. Tehnologii Japoneze
Efect vizibil şi instantaneu


Forlle'd – produse cosmetice de elită japoneze, pe bază de acid hialuronic cu masa moleculară mică.

Acidul hialuronic este un component esenţial al corpului uman, deoarece joacă un rol important în procesul de interacţiune şi sinteză a componentelor celulelor din aproape toate ţesuturile organismului uman. Acesta protejează imunitatea mediată celular, contribuie la prevenirea infecţiilor, posedă o activitate antioxidantă pronunţată.

O proprietate importantă a acidului hialuronic este cea de a reţine o cantitate de umezeală de peste 6000 de ori mai mare decît masa acidului în sine.

Reînnoirea naturală a celulelor este direct dependentă de nivelul acidului hialuronic, ce se micşorează odată cu vîrsta. Prin urmare, utilizarea produselor de îngrijire care conţin acid hialuronic este esenţială.

În prezent, piaţa oferă un număr foarte mare de produse cosmetice care conţin acid hialuronic, ce garantează un efect puternic de hidratare. Cu toate acestea, dimensiunea moleculară a acidului hialuronic conţinută în creme şi seruri este prea mare pentru a pătrunde prin bariera de protecţie a pielii (epidermă), ceea ce limitează eficacitatea produselor cosmetice.

Dimensiunile moleculare standarde ale acidului hialuronic sunt de aproximativ 3000 nanometri, în timp ce dimensiunea spaţiului intracelular este de 15-50 nanometri, iar dimensiunea spaţiului intracelular la nivelul membranei hialine este de doar 6-10 nanometri. Astfel, unica metodă de utilizare de pînă acum a acestei substanţe în produsele cosmetice a fost prin injectare, întrucît prin aplicarea ei pe piele substanţa nu putea pătrunde în interiorul acesteia.

Inovaţiile revoluţionare ale laboratorului Forlle'd au făcut posibilă crearea unei molecule a acidului hialuronic, care poate pătrunde prin nivelul epidermei, şi prin urmare, să soluţioneze această problemă.

Oamenii de ştiinţă japonezi din laboratoarele Forlle'd au creat un acid hialuronic cu masa moleculară extrem de mică Hyalogy, cu molecule unice ce au dimensiuni de 5 nanometri, care, pe lîngă aceasta, posedă un nivel înalt de ionizare. Datorită acestui fapt, la aplicarea acidul hialuronic pe suprafaţa pielii acesta pătrunde cu uşurinţă în straturile profunde ale acesteia.

Acidul hialuronic cu masa unică moleculară mică Hyalogy reprezintă componentul tuturor produselor Forlle'd.

Produsele Forlle'd se deosebesc prin:
• Domeniul larg de utilizare (pentru toate vîrstele şi toate tipurile de piele)
• Biostimulare şi regenerare prin controlul asupra activităţii enzimatice a pielii
• Caracterul cumulativ de acţiune, ce este caracteristic preparatului medical
• Nivel înalt de biodisponibilitate
• Un grad mare de afinitate cu componentele native ale pielii
• Un nivel înalt de purificare a tuturor ingredientelor
• Lipsa efectului de anulare
• Siguranţa în utilizare

Suplimentar www.forlled.com

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa