Spa masaje

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Spa masaje

Spa masaje

MASAJUL CLASIC
Cunoscut şi sub denumirea de masaj medical. Are un efect excelent în profilaxia şi terapia a mai mult de 50 boli. Pentru asigurarea unui efect stabil şi de durată, se recomandă efectuarea masajului de două ori pe săptămînă. Efectul terapeutic se intensifică prin intermediul saltei acvatice şi aplicarea măştilor de nămol mineral.

20 minute 374 lei
50 minute 765 lei


 

 

DETOX-CONTUR MASAJ
Este o metodă ideală pentru cei care doresc să-şi remodeleze silueta şi un mijloc de neînlocuit pentru purificarea interioară a organismului. Prin intensificărea drenajului limfatic, specialistul reuşeşte să cureţe organismul Dumneavoastră de toxine şi depuneri adipoase. Metoda se recomandă pentru corecţia siluetei şi a doua zi după un consum semnificativ de alcool (se prescrie după consultarea specialistului nostru).

50 minute 765 lei
1 oră 20 min. 1105 lei


 

 

MASAJ LIPOLITIC
Contribuie la corecţia siluetei şi diminuarea depunerilor adipoase locale. Masajul este orientat spre ameliorarea stării funcţionale generale, lucru ce duce la scăderea în greutate.

50 minute 765 lei
1 oră 20 min. 1105 lei


 

 

ANTISTRES
Masaj calmant şi uşor al spatelui, zonei gîtului şi a braţelor, pentru restabilirea forţelor şi a unei stări bune de sănătate.

50 minute 765 lei
1 oră 20 min. 1105 lei


 

 

SUEDEZ
Este o hotărîre ideală pentru eliminarea tensiunii, oboselii, înlăturarea urmărilor stresului şi restabilirea forţelor.

50 minute 765 lei
1 oră 20 min. 1105 lei

 

 

 

MASAJ REFLEXOGEN AL TĂLPILOR
Contribuie la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine în organele interne, restabilirea bioritmurilor organismului, conferă sentimentul de relaxare şi armonie întregului corp.

20 minute 374 lei
50 minute 765 lei

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa