Neurolog

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Neurolog

NEUROLOG, profesor M. Gavriliuk

Profesor, doctor în medicină, şef al catedrei de neurologie a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie M.I. Gavriliuc.

Consultaţie 30 minute 25 U.C.

 

 

NEUROLOG

Stresul şi ecologia, stilul de viaţă sedentar sau efortul fizic excesiv – sunt cauze principale ce duc la apariţia nevrozelor, insomniei, stării de anxietate, durerilor de spate, gît, durerilor de cap, stărilor de ameţeală, dispoziţiei proaste, iritabilităţii, disfuncţiilor memoriei. Aceste şi alte simptome ar trebui să vă alerteze şi necesită adresarea imediată la neurolog.

Specialiştii înalt calificaţi în domeniul neurologiei vor stabili un diagnostic precis şi vor prescrie un curs de tratament optim, luînd în considerare caracteristicile individuale ale Dvs.

Mîndria centrului nostru este „Cabinetul de tratare al Distoniei”, unicul în ţară.

Distonia este sindromul contracţiilor musculare involuntare, care duc la mişcări distorsionate şi repetitive sau duc la schimbarea poziţiei normale a corpului. Spasmele musculare crează un disconfort considerabil, durere şi scăderea capacităţii de muncă.   

Numeroase studii au demonstrat că cel mai eficient tratament simptomatic este botulinoterapia – tratare cu utilizarea toxinei botulinice. În Republica Moldova doar neurologii centrului „Medazur Med Spa” sunt instruiţi pentru a lucra cu acest preparat şi din anul 2005 practică cu succes botulinoterapia.

Neurologii centrului „Medazur Med Spa” oferă ajutor pacienţilor neurologici care suferă de blefarospasm, spasm hemifacial, torticolis spasmodic, sindromul “mîina de scris”, “mîina post-accident cerebral”, asimetrie facială. Botulinoterapia la fel se prescrie şi în cazul sincineziilor patologice apărute ca urmare a neuropatiei nervului facial, în cazul migrenei şi altor tipuri de durere. 

Consultaţie 30 minute 15 U.C.
Tratamentul spasticităţii pînă 100 unitate 1 oră 1.35 U.C./1 unitate
Tratamentul spasticităţii de la 100 unitate 1 oră 0.90 U.C./1 unitate

* Achitarea în lei moldovenești conform cursului de schimb al BNM pentru ziua dată 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa