Terapeut

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Terapeut

Starea generală proastă, răcelile banale şi bolile virale, starea permanentă de oboseală – toate acestea reprezintă motive pentru a vă adresa unui terapeut. Medicul vă va asculta cu atenţie, vă va examina, iar în caz de necesitate – vă va recomanda analize de laborator, pe care le veţi putea face fără a pleca de la Medazur Med Spa. Anume un terapeut bun este garanţia sănătăţii Dvs., întrucât acesta vă va diagnostica corect, vă va prescrie un tratament corect şi vă va da recomandări ce ţin de modul de viaţă necesar pentru o întremare cât mai rapidă. În caz de necesitate terapeutul vă va sfătui să vă adresaţi unui alt medic specialist. Puteţi avea încredere deplină în terapeutul profesionist din cadrul centrului Medazur Med Spa!

Consultaţie 30 minute 18.90 U.C.

 

 

Оzonoterapie

În centrul „Medazur Med Spa” se practică cele mai moderne metode de Ozonoterapie, care sunt în centrele Spa medicale din Germania. Eficienţa şcolii germane de Ozonoterapie a fost demonstrată prin numeroase cercetări ştiinţifice. Specificul acesteia constă în faptul că Ozonoterapia se foloseşte în combinaţie cu preparatele naturopatice. Acestea se completează şi îşi intensifică efectele reciproc, având un impact complex asupra organismului. 

Avantajele ozonoterapiei în cadrul centrului „Medazur Med Spa”:

  • Medici certificaţi, cu studii făcute în Baden-Baden, Germania  
  • Tehnologie germană performantă de ultimă generaţie
  • Programe germane unice:
  • de detoxifiere a organismului: pentru locuitorii citadini, pentru pacienţi care au suferit de boli de rinichi, în caz de intoxicaţie cronică (alcool, fumat, administrare de medicamente);
  • de sporire a capacităţii de muncă, a activităţii, a memoriei, a concentraţiei atenţiei.

Ozonoterapia se deosebeşte prin tolerabilitate foarte bună şi practic prin lipsa oricăror reacţii adverse. Îmbunătăţiri ale stării sănătăţii se pot observa deja după efectuarea a câteva proceduri!

AutoHemoOzonoterapie Mare de la 49.90  U.C.
AutoHemoOzonoterapie Mică de la 19.90 U.C.

 

 

 

 

 

* Achitarea în lei moldovenești conform cursului de schimb al BNM pentru ziua dată

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa