Centrul de instruire

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Centrul de instruire

Medazur Med Spa este o companie lider în domeniul medicinii estetice şi cosmetologiei din Republica Moldova, majoritatea metodelor revoluţionare au fost, pentru prima dată, însuşite anume de către medicii centrului nostru.

Specialiştii noştri, pe parcursul a peste 10 ani, implementează cele mai progresiste şi actuale proceduri de întinerire, remediere şi corecţie a neajunsurilor estetice. În cadrul centrului de instruire Medazur Med Spa medicii calificaţi şi talentaţi Vă vor împărtăşi cu deosebită plăcere vasta şi preţioasa experienţă pe care au dobândit-o pe parcursul mai multor ani de activitate şi muncă intensă.

Eficacitatea tuturor disciplinelor propuse în programul de studiu a fost demonstrată ştiinţific şi confirmată de sute de pacienţi mulţumiţi de rezultatele obţinute. Programele de studiu au fost elaborate ţinând cont de cele mai actuale tendinţe ştiinţifice la nivel global şi au o aplicabilitate practică, ceea ce Vă va oferi posibilitatea să activaţi în domeniul respectiv imediat după absolvirea cursului.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa