Despre centru

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Despre centru

Centrul Medazur Med Spa a fost creat în anul 2002 şi, până în prezent, este unicul centru spa medical din Moldova. În anul 2004 a instituit Societatea Naţională a Medicinii Estetice din Republica Moldova, care îşi desfăşoară activitatea şi în prezent. În anul 2010 centrul a fost acreditat cu succes de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în Sănătate.

Centrul a cărui suprafaţă depăşeşte 1000 m2, vă pune la dispoziţie 26 de cabinete şi circa 50 de specialişti, care vor contribui la faptul ca fiecare vizită a Dvs. să fie plăcută şi memorabilă. 

Pentru un surplus de comoditate, în incinta centrului a fost deschisă o farmacie, unde aveţi posibilitatea să procuraţi preparatele necesare pentru îngrijirea pielii după procedurile aplicate, pentru profilaxia şi tratamentul variatelor afecţiuni, precum şi o gamă largă de vitamine şi minerale necesare pentru menţinerea şi fortificarea imunităţii. În caz de necesitate vom efectua procedura de colectare a sângelui pentru analize, pentru a nu fi necesar să vă deplasaţi la laborator.

Centrul este dotat cu cel mai performant echipament din domeniul medicinii estetice, cosmetologiei şi Spa, care face posibilă prestarea unor servicii  care să respecte standardele internaţionale ale calităţii.

Specialiştii centrului nostru îşi perfecţionează în mod periodic abilităţile şi cunoştinţele profesionale, participând la trainingurile şi conferinţele internaţionale. Medicii centrului nostru au studiat sub egida specialiştilor din Europa, Ucraina, Rusia cu renume mondial şi cu o experienţă deosebită în domeniu.

Terapeuţii SPA care îşi desfăşoară activitatea în cadrul centrului Medazur Med Spa, au fost invitaţi de peste hotare (Thailanda, India, Filipine).

Doar la Medazur Med Spa veţi fi plăcut surprinşi de calitatea serviciilor prestate şi vă veţi lăsa acaparat de atmosfera de confort care sălăşluieşte în centru. Noi ne adorăm munca şi avem grijă de oaspeţii noştri. Sunteţi mereu bineveniţi în incinta centrului şi vă vom demonstra cu plăcere posibilităţile noastre.

Bine aţi venit pe tărâmul frumuseţii, calmului şi plăcerii!

Vă aşteptăm!

Cu deosebit respect,

Colectivul Medazur Med Spa

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa