Departamentului de Medicină

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Specialiști

Departamentului de Medicină

PUŞCAŞU PETRU

Petru Puşcaşu – şeful Departamentului de Medicină, activează în cadrul centrului, începînd cu anul 2007. Deţine o experienţă bogată în domeniul medicinii estetice, a tratamentului cu laser şi a fototerapiei cu ajutorul aparatelor. Îşi perfecţionează periodic şi cu plăcere cunoştinţele sale profesionale, participînd la training-uri şi conferinţe internaţionale. Petru Puşcaşu este un specialist unic în realizarea procedurilor de întinerire prin injectare (mezoterapia, biorevitalizarea, plastica de contur). Toate aceste proceduri, dînsul le efectuează cu măiestrie, de parcă „ar vedea prin piele”! Calmul, bunăvoinţa, abordarea individuală a fiecărui client reprezintă particularităţile proprii dlui Petru Puşcaşu.

 

 

MADAN CORNELIA

Cornelia Madan activează în cadrul centrului din anul 2004, perioadă în care a obţinut rezultate considerabile în domeniul ei de activitate. Cunoştinţele şi abilităţile sale profunde, obţinute pe parcursul stagierilor în cele mai renumite clinici din ţările CSI, participarea la conferinţe şi training-uri europene – toate acestea îi permit să ofere servicii de consultanţă şi să realizeze proceduri terapeutice unice, la un nivel profesional înalt. Cornelia Madan manifestă o atenţie şi o grijă deosebită faţă de fiecare client, ştiind întotdeauna, ce anume îi va aduce clientului rezultatul şi confortul maxim, protecţie şi sentimentul de siguranţă. Aspiraţia spre noi cunoştinţe şi conştiinciozitatea în munca sa, trezesc încrederea clienţilor, care o consideră cel mai bun specialist din Republică în domeniul endermologiei.
 

 

DEAGHILEV ALEXEI

Alexei Deaghilev – specialist de o calificare înaltă în domeniul terapiei cu laser, reabilitării generale cu elemente de reflexoterapie, a mezoterapiei terapeutice şi dermatologiei estetice. În cadrul centrului activează începînd cu anul 2004. Perfecţionarea permanentă a cunoştinţelor în domeniul tehnologiilor moderne cu laser şi experienţa, obţinută de-a lungul multor ani, îi permit să aplice în practică, în mod eficient, noile sale realizări în sfera medicinii estetice. Alexei Deaghilev este un specialist unic în domeniul medicinii cu laser, deoarece realizează cu exactitate şi siguranţă procedurile de întinerire cu laser, peelingul, corectarea cicatricelor şi îndepărtarea formaţiunilor benigne ale pielii. Alexei Deaghilev a studiat metodele de injectare, utilizate în mezoterapia terapeutică şi estetică, sub îndrumarea celor mai de seamă mezoterapeuţi din Franţa, a profesorilor de la facultatea de medicină din Paris, Pitié-Salpêtrière: medicii J.J. Pirrena, C. Bonnet, Patrick-Laurent Borg. Onestitatea, bunătatea, modestia, erudiţia fac de neuitat comunicarea cu acest specialist.
 

 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa