ÎNGRIJIRE FRUMUSEŢE PROFESIONALĂ «VINOBLE»

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Cosmetologie Clasică

ÎNGRIJIRE FRUMUSEŢE PROFESIONALĂ «VINOBLE»

Produsele cosmetice Spa marca VINOBLE COSMETICS din Austria au la bază doar ingrediente naturale, din regiunea austriacă Ştiria de Sud, în compoziţia cărora intră bobiţele de struguri, aloe vera, melisa, extract de orz, ceramide vegetale, acid hialuronic, ulei din sîmbure de caise şi alte ingrediente cosmetologice extrem de valoroase. Produsele nu conţin parabeni şi parafine şi nu sunt supuse testării pe animale.

Produsele VINOBLE COSMETICS se găsesc în Europa doar în incinta Hotelurilor SPA selecte, saloanelor de frumuseţe şi saloanelor-SPA medicale de elită.
 

Mini Lifting Pentru Faţă Vinoble

Efect imediat! Mini-liftingul contribuie la reîntinerirea tenului datorită procedurii de întindere delicată a pielii pe bază de acid tartric. În ce constă, de fapt, secretul? În energia sâmburilor de struguri Pinot Noirs: celulele stem din struguri şi extractele preţioase ale vinului roşu, care reîmprospătează vizibil pielea şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.

50 min 70 U.C.

 

Vinoble Intensiv Deluxe

 

Procedură tonifiantă cu efect de lifting va face pielea feţei dvs. mult mai fermă. Masca  modelantă cu efect static şi de lifting eficient face pielea mai elastică şi îmbunătăţeşte semnificativ conturul feţei. De asemenea, hrăneşte şi hidratează profund pielea feţei.  Una dintre trăsăturile distinctive ale acestei proceduri este efectul vizibil şi de durată. 

 

80 min 80 U.C.

 


Vinoble Vino Deluxe
Rezultatul va fi sesizabil şi vizibil chiar după aplicarea primei proceduri. Procedura de calitate superioară, care implică utilizarea fiolelor eficiente şi măştii cu efet răcoritor, luptă activ împotriva procesului de îmbătrânire a pielii. Tenul arată mai tânăr, mai proaspăt şi mai sănătos. Un adevărat izvor al tinereţii pielii dvs!

80 min 80 U.C.

 

 

Vinoble Selection
Savuraţi plăcerea din timpul procedurii de îngrijire facială, care presupune utilizarea produselor selectate atent în dependenţă de necesităţile pielii dvs. Hidratare intensă, întinerire rapidă sau înlăturare a edemelor şi protecţie împotriva radicalilor liberi – de ce are nevoie pielea dvs.? Ridurile fine vor dispărea definitiv, pielea va deveni mai catifelată şi va străluci de tinereţe!

80 min 70 U.C.

 

 

Vinoble efect vizibil - îngrijire a zonei ochilor
Ochii dvs. vor străluci cu adevărat în urma aplicării procedurii respective în combinaţie cu tehnica de masaj exclusivă în jurul ochilor şi masca special creată pentru această zonă sensibilă!

30 min 27 U.C.

 

 

Vinoble Classic - îngrijire de bază pentru femei
Îngrijire de bază de calitate premium. Prima etapă a procedurii constă în curăţarea delicată a pielii, urmată de peeling-ul cu enzime cu efect de albire şi întinerire a pielii. Masajul uşor va relaxa şi fortifica conturul feţei, va conferi pielii un plus de elasticitate şi catifelare. Masca hidratantă cu extract de sâmburi de struguri nu doar că va hidrata intens pielea, dar  şi va stimula producerea de colagen, conferind pielii prospeţime şi tinereţe. Dăruiţi pielii dvs. un plus de prospeţime şi vigoare!

50 min 40 U.C.

 

 

Vinoble Classic Men - îngrijire pentru bărbaţi
Îngrijire facială cu utilizarea de formule optime pentru îngrijirea zilnică a pielii bărbaţilor. Masca din argilă şi sâmburi de struguri, cu efect de calmare şi de întindere instantanee, luptă împotriva radicalilor liberi şi conferă pielii un plus de energie!

50 min 50 U.C.

 

 

Vinoble Premium Men - îngrijire pentru bărbaţi
Procedură anti-îmbătrânire cu efect de tonifiere pentru bărbaţi. Fiolele pentru ten şi pentru zona din jurul ochilor cu efect sporit, precum şi masca din frunze de viţă de vie cu efect de hidratare asigură un efect vizibil imediat după prima procedură!

80 min 70 U.C.

* Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa