Facelift cu fire Aptos

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Facelift cu fire Aptos

Facelift cu fire Aptos

Lifting cu fire resorbabile Aptos

Toţi, mai devreme sau mai târziu, ne confruntăm cu primele semne ale îmbătrânirii pielii. Pe parcursul a mai multor decenii, semnele precum ridurile mimice, laxitatea tegumentară, efectul de piele flască alarmează persoanele trecute de vârsta de 30 de ani şi captează atenţia mai multor ramuri ale medicinii estetice şi cosmetologice. În prezent, există mai multe soluţii cu grade diferite de rezultativitate: modalităţi de întinerire facială cu ajutorul aparatelor, soluţii injectabile şi, în cele din urmă, tehnologii chirurgicale tradiţionale de lifting. Totuşi majoritatea acestor metode nu reuşesc să-şi menţină nivelul de siguranţă şi gradul înalt de eficienţă.

Aptos – prima tehnologie a lifting-ului cu fire resorbabile, care, începând cu anul 2010, a fost permisă în mod oficial de către Serviciul de Supraveghere de Stat a Sănătăţii Publice din Rusia, pentru a fi aplicată în cosmetologia chirurgicală şi terapeutică, cu scopul efectuării lifting-ului facial, întăririi şi revitalizării ţesuturilor faciale şi corporale moi.

Compania Aptos, începând cu anul 1996, produce fire resorbabile şi instrumente originale pentru procedurile de lifting, care sunt lansate pe piaţă sub brandul Aptos. Timp de mai mulţi ani firele Aptos sunt aplicate pe larg de către chirurgii plasticieni în peste 48 de ţări ale lumii.

În ce constă unicitatea metodei de corecţie a conturului facial şi corporal cu ajutorul firelor?

Unicitatea tehnologiei lifting-ului cu ajutorul firelor resorbabile constă în faptul că acestea sunt indicate tuturor pacienţilor, indiferent de necesităţile acestora în materie de corecţie, de asemenea, acestea sunt non-invazive. Esenţa procedurii respective constă în introducerea firelor inovaţionale pentru lifting sub ţesutul facial fără utilizarea bisturiului. Graţie faptului că lifting-ul facial cu ajutorul firelor este non-invaziv, după procedură nu rămân cicatrici şi nu este necesară o perioadă îndelungată de reabilitare. 

Optând pentru metodele Aptos, beneficiaţi de:

Soluţii individuale. Fiecare categorie de fire Aptos pentru lifting-ul facial este caracterizată de avantaje individuale, direcţionate spre întinerirea unei sau mai multor regiuni ale feţei, gâtului sau corpului. Mai mult decât atât, graţie caracterului practic inofensiv şi non-traumatic a tehnologiei lifting-ului cu fire, aceasta poate fi recomandată persoanelor care nu pot, din anumite considerente, beneficia de metodele tradiţionale de lifting chirurgical.

Rezultat natural maxim. Lifting-ul cu ajutorul firelor se efectuează la o profunzime de 3-5 mm maximum, ceea ce exclude eventualitatea afectării terminaţiilor nervoase şi vaselor sangvine. În cazul recurgerii la oricare tehnologie de lifting cu ajutorul firelor de suspensie, este asigurată o perioadă minimă de recuperare şi păstrare a mimicii.

Siguranţă maximă, traumare minimă şi efect de durată. Aceasta este succesiunea pe care  o urmăresc producătorii modalităţilor de executare a lifting-ului cu ajutorul firelor de suspensie la crearea noilor produse. Siguranţa lifting-ului cu ajutorul firelor este garantată de aplicarea materialelor de sutură, care pe parcursul mai multor decenii au fost utilizate în medicină pentru sutura rănilor (copci). Nivelul redus de traumare în urma procedurilor de lifting este condiţionat de înlocuirea bisturiului, de către specialistul chirurg, cu fire şi ace speciale sau canule, care permit sutarea ţesuturilor subcutanate printr-o împunsătură în zona lifting-ului.

Rezultat rapid şi vizibil. Procedura lifting-ului de sprâncene sau a altor zone durează mai puţin de 15 minute, iar lifting-ul întregii feţe – aproximativ jumătate de oră. Primele rezultate sunt vizibile imediat după introducerea firelor de suspensie. Iar după o perioadă de 2-3 săptămâni, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime şi se menţine de la 2 la 5 ani, în dependenţă de tehnica executării.

Aptos este garanţia calităţii produselor şi eficacităţii incontestabile a metodelor aplicate! 

Procedurile respective sunt executate, în incinta centrului, de însuşi autorul metodei – chirurgul plastician G. Sulamanidze.

INDICAŢII pentru APTOS:
• lăsarea unghiul exterior al sprîncenelor;
• pliuri în regiunea obrajilor;
• cutele nazolabiale clar evidenţiate;
• pliuri în regiunea bărbiei;
• pliuri în regiunea gîtului.

Rezultatul se păstrează doi – cinci şi mai mult ani, şi depinde de mai mulţi factori:
• tipul firelor;
• vîrsta pacientului;
• modul şi calitatea vieţii;
• tipul pielii;
• îngrijirea corectă a pielii şi altele. 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa