Ozonoterapie a feţei

  • Русский
  • Moldavian
  • English

Ozonoterapie a feţei

Ozonoterapie a feţei

Ozonoterapia este o procedură inovatoare de tratament pe bază de ozon medicinal, cu acţiune directă asupra epidermei şi un efect puternic de întinerire, graţie proprietăţilor sale antioxidante. 

Ozonoterapia are un efect imunomodulator sporit, intensifică circulaţia sangvină în ţesuturi şi, ca urmare, stimulează metabolismul, accelerează producţia de colagen şi elastină,  ameliorând astfel tonusul şi sporind elasticitatea pielii feţei. 

În urma aplicării tehnicii de Mezoterapie cu ozon are loc saturarea sigură şi firească cu ozon a pielii, cu efect de întinerire.

De asemenea, cu ajutorul ozonului este posibilă şi Înlăturarea capilarelor dilatate de pe faţă – fiind o metodă inofensivă de introducere a ozonului de concentraţie mare în vasul sangvin dilatat cu ajutorul unui ac microscopic. Sunt suficiente doar câteva proceduri  pentru înlăturarea definitivă a capilarelor dilatate. Avantajul metodei respective constă în faptul că după aplicarea procedurii în locul capilarului dilatat nu rămân pete pigmentare sau cicatrice punctiforme.

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa