PRF Plasmoterapia

  • Русский
  • Moldavian
  • English

PRF Plasmoterapia

PRF Plasmoterapia

În centrul Medazur Med Spa în mod tradițional sunt introduse cele mai avansate și acreditate tehnici terapeutice pentru corectarea modificărilor de vîrstă a pielii și prevenirea îmbătrânirii. Actualmente, în centrul Medazur Med Spa se utilizează cele mai recente și avansate tehnici.

  • PRF- plasmoterapia, cunoscută sub numele de Plazmolifting,
  • Terapia PRP, cu folosirea plasmei, îmbogățite cu trombocite și fibrină.

Metoda PRF - injecții intradermice cu plasmă, îmbogățită cu trombocite și fibrin, obținute cu ajutorul celor mai noi echipamente franceze, efectiv stimulează procesele de regenerare ale pielii, îmbunătățește și restaurează microcirculația limfatică și sanguină și cel mai important,  satură pielea cu proteinele necesare pentru sinteza colagenului.

Metoda PRF este cea mai sigură și eficientă, cu rezultate previzibile în comparație cu alte tipuri de plazmoterapie. Datorita echipamentului francez standardizat, în tratament se utilizează plasma cu caracteristici stabile a compoziției. Cel mai mare efect de întinerire și corectare a leziunilor cutanate, PRF - terapia îl are în combinație cu tehnici de stimulare a sintezei colagenului: fotoîntinerire, întinerire fractionată ablativă cu laser, terapie fractionată sublativă RF.

Durata cursului de PRF terapie este în mediu 4-6 proceduri, o dată pe săptămână. Medicii centrului Medazur Med Spa selectează în mod individual numărul necesar de proceduri de PRF terapie și combinația necesară de proceduri anti-îmbătrânire cu aparate

(fotoîntinerire, întinerire fracționată, ablativă cu laser, terapie fractionată sublativă RF).

Plazmolifting I-PRFinjectabil 1 oră 89 U.C.
Maska cu plasma pe față 40 min 59 U.C.
Maska cu plasma 1 zonă (ochi) 40 min 37 U.C.
Maska cu plasma 1 eprubetă 40 min 29 U.C.

*Achitarea în lei moldovenești. U.C. este egală cu 21 de lei. 

Aboneaza-te la newsletter

Dezvoltarea site-ului

Copyright 2014. Medazur Med Spa