anul
2022
Am lansat un nou site web și începem producția propriei noastre linii cosmetice
Având grijă de comoditatea clienților noștri, ne-am gândit să dezvoltăm un site nou - convenabil, stilat și modern unde puteți găsi informații despre centru, servicii și specialiști. În fiecare an - din ce în ce mai deschis pentru Oaspeții noștri.
Anul acesta facem un nou pas important în dezvoltarea noastră – începem producția propriei noastre linii cosmetice - Medazur Med Skincare.
anul
2019
Baza clinică a Universității de Stat
Medazur Med Spa este aprobat de baza clinică a Universității de Stat de Medicină și Farmacologie. N. Testemitanu, pentru practica medicilor de medicina estetica ai Republicii Moldova.
anul
2017
Medazur Academy
Medazur Med Spa deschide Medazur Academy - centru de formare cu eliberarea de certificate recunoscute de stat.
anul
2010
Medazur Med Spa
Din acest an, Medazur Med Spa este acreditat anual de Comisia Republicană de Acreditare a Instituțiilor Medicale și Farmaceutice.
anul
2004
Societatea Națională de Medicină Estetică a Republicii Moldova
Medazur Med Spa a înființat Societatea Națională de Medicină Estetică a Republicii Moldova, care este activă și astăzi.
anul
2002
Centrul de Medicina Laser "MEDAZUR"
Deschiderea Centrului Spa Medazur Med, care astăzi este cel mai avansat centru balnear medical din Republica Moldova, unind sub un singur acoperiș medicina estetică și laser, cosmetologie, Medical Spa și Wellness.

Medazur Med Spa este cel mai mare si modern centru din domeniul Medicinei Estetice, Dermatologiei Laser si Spa. Principalele domenii de activitate sunt intinerirea, laserul, injectarea si dermato-cosmetologia clasica, detoxifierea si imbunatatirea organismului, scaderea in greutate si modelarea corpului.

Suprafața centrului este de peste 1000 de metri pătrați. La dispoziția dumneavoastră sunt 26 de birouri și aproximativ 50 de angajați care ajută la ca fiecare vizită să fie plăcută și de neuitat.

Pentru confortul dumneavoastră, este deschis un butic spa cosmetic, de unde puteți achiziționa toate preparatele dermato-cosmetice necesare pentru îngrijirea pielii după proceduri și pentru îngrijirea zilnică la domiciliu.

Colaborăm cu cele mai bune laboratoare din oraș. Pentru confortul dumneavoastră și pentru a economisi timp, putem face teste pentru a vă diagnostica corpul.

Folosim doar echipamente noi și sigure (mai mult de 15 articole, de la lideri mondiali), ceea ce ne permite să oferim servicii de clasă mondială, standarde internaționale de calitate.

Specialiștii noștri își îmbunătățesc în mod regulat cunoștințele profesionale prin participarea la cursuri și conferințe internaționale. Medicii centrului au fost instruiți sub îndrumarea unor specialiști cu experiență și reputație din Europa, Ucraina, Rusia.

Doar în Medazur Med Spa vei primi o gamă completă de servicii „de la A la Z” în domeniul dermato-cosmetologiei: Consultații - Diagnostice - Tratament - Corecție - Prevenire!

Evaluați și bucurați-vă de servicii impecabile, confort și intimitate! Ne place ceea ce facem și ne pasă de oaspeții noștri!

https://youtu.be/rvzgQbZ1UvU
https://youtu.be/D9H4M4QTP7Y
https://youtu.be/NwNE-s_i7as
Specialiști
Specialiști
Medici calificați cu mulți ani de experiență. Dezvoltare profesională continuă.
Echipamente
Echipamente
Echipamente moderne de la cei mai buni producatori europeni. Cel mai bun din ceea ce poate furniza piața estetic med-serviciilor.
Programe
Programe
Programe specializate ce combină cele mai eficiente servicii pentru atingerea obiectivelor individuale. Consiliu amplu format din cei mai buni medici din Chișinău.
Licențe și certificate
Licențe și certificate
Deținem toate tipurile de licențe pentru serviciile furnizate și certificate pentru toate preparatele utilizate. Suntem evaluați pentru acreditare anuală de către Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.