Terapia pintenului calcanean cu unde acustice

Pintenul calcanean (sau fasciita plantară) este o afecțiune însoțită de dureri severe în zona călcâiului și piciorului. Persoana ce suferă de fasciită plantară tinde să calce pe alte zone ale tălpii evitând călcâiul. Ca urmare, sarcina majoră revine articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor, fapt ce poate duce la alte patologii grave ale sistemului musculo-scheletic.
Terapia cu unde de șoc (unde acustice) este o modalitate modernă și eficientă în tratamentul pintenului calcanean și afecțiunilor sistemului musculo-scheletic.
Procedura se efectuează cu ajutorul celui mai performant aparat elvețian care generează valuri (unde) acustice cu frecvență scăzută. Valul acustic se răspândește prin intermediul unui aplicator special îndreptat spre zona afectată și își oprește propagarea ajungând la țesutul osos.
Procedura este confortabilă și nedureroasă, activează procesul de restabilire a țesuturilor deteriorate, îmbunătățește microcirculația, blochează transmiterea impulsurilor către receptorii durerii. Ca urmare a tratamentului, senzațiile de durere se reduc semnificativ sau dispar, crește sau se restabilește integral amploarea mișcărilor în articulații. 
Acum aveți posibilitatea să vă debarasați de dureri fără intervenție chirurgicală, doar în câteva proceduri reveniți la viață activă!

Programeaza-te

Preturi

Terapia cu unde de șoc a pintenului calcanean
25 minute
36.4 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL