Măști de corp

O modalitate excelentă de a face pielea netedă, elastică și fermă. Saturează pielea cu nutrienți și substanțe active, sunt recomandate în special după peeling sau masaj pentru îmbunătățirea turgorului și elasticității pielii și pentru remodelarea conturului corporal.
Efectul ingredientelor active asupra pielii poate fi intensificat prin combinarea măștii cu încălzirea corpului pe așternut de apă relaxant.

Mască alginată

Algele curăță eficient pielea și o saturează cu oligoelemente, aminoacizi esențiali, vitamine și minerale: iod, magneziu și potasiu. Procedura ajută la îmbunătățirea tonusului pielii și reduce manifestările celulitei. Îndepărtând excesul de lichid, masca îmbunătățește procesele metabolice, ameliorează edemele și asigură efectul de detoxifiere. Obțineți garantat o piele fermă, elastică, sănătoasă și o senzație plăcută de ușurință!

Mască minerală cu nămol

Masca conține nămol mineral extrem de benefic din zona munților Alpi. Nămolul este un remediu terapeutic cu efect anti-îmbătrânire puternic, datorită concentrației ridicate de minerale: magneziu, calciu, sodiu. Mineralele restabilesc cu grijă celulele epidermei, tonifică, reglează eficient echilibrul apei și conferă fermitate pielii, oferindu-i un aspect sănătos. Masca minerală îmbunătățește circulația sangvină, sporește metabolismul, purifică profund pielea asigurând efectul de detoxifiere, favorizează bunăstarea dvs. și corectează greutatea corpului.

Mască pe bază de miere și lapte

Datorită componentelor proteice a laptelui, masca hrănește, înmoaie și hidratează pielea, stimulând sinteza colagenului. Componentele mierii naturale pătrund adânc în toate straturile pielii, normalizează echilibrul lipo-hidric, elimină descuamările și iritațiile. Se potrivește perfect pentru pielea uscată. Glicoproteinele contribuie la repararea celulelor epidermei, estompează ridurile fine și rejuvenează pielea. Formează un strat subțire de protecție la suprafață ce previne evaporarea apei din piele, asigurând-i o hidratare maximă. Pielea devine elastică și radiantă.

Mască cu ciocolată

Masca naturală, aromată, pe bază de ciocolată conferă fermitate și elasticitate, pielea devine extrem de netedă și catifelată. Datorită conținutului sporit de vitamina B și oligoelemente, masca îmbunătățește circulația sângelui, conferă pielii un ton uniform, rejuvenează și hrănește corpul dvs. Masca cu ciocolată delicioasă asigură buna dispoziție, conferă organismului un plus de energie și sporește vitalitatea.

Programeaza-te

Preturi

Măști de corp
45 minute
29 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL