Slăbire expres
Împachetare Vinoble Contur

Împachetare Vegan cu efect de drenaj limfatic pentru modelarea siluetei perfecte.
Perfecțiunea figurii dvs., exclusiv la Medazur Med Spa!
Tehnică specială de aplicare, extracte valoroase din plante,concentrat brevetat de viniferină (numit și "serul supleții"), corectează celulita, reducându-i manifestările și inhibând formarea noilor celule adipoase. Viniferina din lăstarii de viță-de-vie intensifică adițional procesul de ardere al grăsimilor.
Această procedură profesională tonifică și hidratează eficient epiderma, elimină apa din depozitările adipoase, îmbunătățește procesele metabolice ale pielii, contribuind la un rezultat pronunțat și la reducerea volumului corporal într-o singură ședință. 
Vinoble Contur oferă soluții de îngrijire profesională și în condiții de casă pentru stabilizarea efectului procedurilor. 
Accelerați metabolismul pentru intensificarea arderii grăsimilor!

Împachetare Vinoble Contur Deluxe

Împachetarea Vegan cu efect de drenaj limfatic pentru modelarea siluetei perfecte, relaxare și detoxifiere simultană pe așternut de apă caldă. 
Tehnica specială de aplicare a compresei cu un cocktail perfect echilibrat din uleiuri esențiale și concentrat activ de viniferină®, patentat de compania Vinoble, contribuie la detoxifiere, la eliminarea substanțelor nocive și reziduurilor rezultate din procesele celulare, la îmbunătățirea metabolismului și structurii pielii. Utilizarea profesională a componentelor bio-active cu concentrație ridicată, favorizează procesele metabolice, reduce volumul corporal într-o singură ședință. Pielea devine netedă și elastică, iar corpul capătă ușurință și energie!
Vinoble Contur Deluxe oferă soluții de îngrijire profesională și în condiții de casă, pentru stabilizarea efectului procedurilor.
Formule active - ingrediente naturale - rezultate vizibile, exclusiv la Medazur Med Spa!
Împachetările Vinoble Contur și Vinoble Contur Deluxe pot fi efectuate după lipo-masajul LPG în scopul intensificării efectului reciproc.

Împachetare pentru corp Whisky

Una dintre cele mai bune metode medicale pentru pierderea în greutate, cu o scădere persistentă a masei corporale, cu eliminarea excesului de lichid din țesuturi și reducerea volumului corporal. 
Încercați efectul magic al împachetării Whisky, bucurați-vă de transformările siluetei și încălziți-vă corpul cu împachetarea orientată spre arderea depunerilor adipoase și creșterea activității metabolice de 3 ori! 
Împachetarea Whisky este o tehnică de înfășurare umedă, bazată pe naturopatie, de la remarcatul brand austriac de îngrijire a corpului Aromaderm.
Învingeți excesul de greutate și edemele. Procedură lipsită de contraindicații, fără reacții adverse, favorizează corectarea siluetei și asigură fericire distinsă...
Împachetarea eficientă Whisky - pentru frumusețea corpului dvs. și starea de spirit minunată!

Împachetare de remodelare (abdomen, fese, coapse)

Recomandată pentru corectarea siluetei în zona abdomenului și taliei, pentru recuperarea post-partum, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii în timpul fluctuațiilor în greutate, reabilitarea după intervenții chirurgicale cosmetice.
Împachetarea de remodelare este una dintre cele mai solicitate proceduri în prezent. Se distinge de împachetarea tradițională, prin faptul că se întărește pe corp, "forțând" pielea să absoarbă substanțele active de care are nevoie ca să-și păstreze nivelul de hidratare, turgorul si vigoarea. 
Împachetarea de remodelare exercită un efect pronunțat lipolitic și de lifting:

 • îmbunătățește microcirculația în zona taliei, abdomenului, coapselor;
 • activează procesele metabolice;
 • stimulează arderea depunerilor adipoase și reduce volumul corporal;
 • stimulează regenerarea celulară, îmbunătățește textura și culoarea epidermei;
 • sporește elasticitatea pielii.

Cură recomandată: 12-20 proceduri.

 • Primele 3-5 proceduri se efectuează zilnic
 • Următoarele peste 2 zile

Ședințe de întreținere: 1 dată pe săptămână timp de 1-2 luni
Cură profilactică: după 3-6 luni.
Cele mai solicitate: 

 • Împachetare pentru corp VINOBLE Contur
 • Împachetare pentru corp VINOBLE Contur DELUXE 
 • Împachetare pentru corp Whisky
   
Programeaza-te

Preturi

Împachetare Vinoble Contur 
50 minute
57 u.c.
Împachetare Vinoble Contur Deluxe
60 minute
70 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL