Biorevitalizarea și biorepararea tenului

Remedierea elasticității, flexibilității și hidratării pielii, a celor mai vulnerabile zone ale feței, gâtului, decolteului și mâinilor. 25+

Pentru restabilirea matricei pielii, este necesar nu numai acidul hialuronic, ci și un complex echilibrat de aminoacizi pentru regenerarea proteinelor structurale ale colagenului și elastinei. 
Sune Kos este un biorevitalizant exclusiv,  singurul preparat care poate substitui terapia cu aminoacizi și completa deficiența de colagen și elastină, apărută odată cu înaintarea în vârstă.  
Preparatul este reprezentat prin două tipuri de produse: acidul hialuronic cu greutate moleculară joasă și acidul hialuronic cu greutate moleculară înaltă combinat cu un complex de aminoacizi.
SuneKos cu greutate moleculară joasă este preparatul ideal pentru hidratarea pielii, stimularea microcirculației și prevenirea deficienței de colagen și elastină. 
Sune Kos cu greutate moleculară înaltă este foarte eficient în corectarea atrofiei cutanate legate de vârstă, completează deficiența de colagen și elastină, are un efect antioxidant pronunțat, previne pierderea vigorii pielii.

Combinarea procedurilor cosmetice cu aparate și metodelor injectabile asigură rezultate excelente în vederea întineririi pielii:

Programeaza-te

Preturi

Biorevitalizare
din 1 oră 30 minute
din 155 u.c.
Biorevitalizare cu acțiune prelungită
1 oră 30 minute
202 u.c.
Stimularea colagenului
1 oră 30 minute
190 u.c.
Biorevitalizare scalpului
40 minute
80 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL