Masaje corporale
Masajul clasic

Este, de asemenea, cunoscut sub denumirea de masaj terapeutic. Poate fi curativ și profilactic, general sau parțial. Oferă un efect excelent în profilaxia a mai mult de 50 de afecțiuni. Pentru un rezultat pozitiv, se recomandă efectuarea masajului în cure, apoi 1-2 ședințe pe săptămână sub formă de terapie de întreținere. Efectul terapeutic al masajului este intensificat în combinație cu măștile relaxante din nămol curativ pe așternut de apă. Link către 6.2. și 6.6. Puteți opta pentru masajul clasic al întregului corp sau puteți alege o anumită zonă (cum ar fi spatele și brațele; spatele și picioarele; zona cervicală și zona centurii scapulare). Acest masaj se potrivește tuturor categoriilor de vârstă, fără excepție, cu prelucrarea detaliată și profundă a fiecărei zone, cu presopunctura triggeri-lor, în baza cunoștințelor vaste a specialistului în domeniul medicinei și anatomiei. Masajul constituie mereu un plus binevenit organismului, iar acel terapeutic este și mai favorabil! Vă invităm la un masaj terapeutic de restabilire!

Masaj anti-artroză

Masajul terapeutic Anti-artroză este o tehnică de diagnostic și tratament care vizează mobilizarea articulațiilor și eliminarea tensiunii în țesuturile moi. Este indicat pentru ambele sexe, celor ce suferă de dureri de spate și articulații sau în scop preventiv, pentru persoanele sănătoase. Perfect și pentru femeile însărcinate cu dureri în zona lombară. 
Acțiunea curativă a masajului sporește în combinație cu procedurile de terapie cu unde acustice. Link către 2.6.3.

Masaj terapeutic pediatric (de la 2 luni)

Masajului pediatric vizează relaxarea musculaturii încordate, îmbunătățirea circulației sangvine și fluxului limfatic, eliminarea blocajelor musculare, creșterea mobilității articulațiilor, normalizarea somnului, îmbunătățirea stării generale de sănătate, sporirea rezistenței organismului la infecții. Ca urmare a terapiei prin masaj, se diminuează senzațiile dureroase, se reduce perioada de recuperare după afecțiuni, scade anxietatea și tensiunea psiho-emoțională a copilului. Curele regulate de masaj pediatric medical contribuie la dezvoltarea fizică, emoțională și mentală armonioasă.

Masaj manual de drenaj limfatic

Soluția ideală pentru persoanele care doresc să-și remodeleze silueta și instrumentul indispensabil în detoxificarea organismului. Prin intensificarea fluxului limfatic, specialistul înlătură toxinele din organismul dvs. Se recomandă pentru purificarea și recuperarea organismului, eliminarea edemelor, corectarea siluetei și combaterea celulitei, în următoarea zi după consumul cantităților semnificative de alcool (după consultul medical al specialistului nostru) sau atunci când aveți nevoie de restart!
De asemenea, v-ar putea interesa drenajul limfatic cu aparataj - echipament francez LPG 7 Integral.

Masaj de remodelare

De asemenea, cunoscut sub denumirea de masaj lipolitic. Corectarea siluetei, optimizarea proporțiilor corpului și reducerea depunerilor adipoase locale. Masajul vizează îmbunătățirea stării funcționale generale a organismului, fapt ce ulterior duce spre scăderea / stabilizarea greutății corpului și asigură netezirea uniformă a suprafeței pielii. Proporții frumoase și piele catifelată!
Combinați masajul cu Pilatesul și efectele se vor consolida în mod reciproc.

Masaj abdominal defibrozant

Masajul abdominal de defibrare contribuie la formarea abdomenului plat, normalizează activitatea organelor interne și armonizează întreg organismul. Masajul abdominal defibrozant este finalizat cu procedura de kinesio modelare, ca urmare, se întăresc mușchii abdominali și se îmbunătățește peristaltica intestinală.
Corectarea siluetei și formarea unei talii suple sunt bonusurile plăcute ale acestei proceduri. Stabilizați efectul masajului cu ajutorul împachetării de remodelare în zona abdomenului și taliei.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic activizează metabolismul, elimină excesul de apă și toxine din organism, sporește circulația sângelui, stimulând astfel arderea depunerilor adipoase. Ca rezultat obținem restabilirea elasticității și fermității pielii, creșterea tonusului muscular.
Masajul anticelulitic manual încălzește țesuturile, reduce limfedemele și îmbunătățește calitatea pielii, neutralizând manifestările celulitei datorită aplicării tehnicilor mecanice speciale.
Efectul este asigurat de accelerarea proceselor de drenaj limfatic și venos și normalizarea circulației sangvine.
Tehnicile cu aparataj - masajul anticelulitic LPG și îmbunătățirea turgorului pielii cu ajutorul Icoone Laser Med permit obținerea unor rezultate impresionante în tratamentul aspectului "cojii de portocală".
Pentru îmbunătățirea generală a aspectului corpului și eliminarea cauzei formării imperfecțiunilor pielii, masajul manual trebuie combinat cu antrenamente regulate, nutriție echilibrată, regim de hidratare suficient și menținerea unui stil de viață sănătos.

Masajul antistres

 este un masaj relaxant, calmant, cu mișcări ușoare, vizează spatele, zona cervicală și mâinile, efectuat în scopul restabilirii forțelor și bunei dispoziții. Relaxarea completă a mușchilor și a conștiinței, stare asemănătoare meditației. Normalizează tulburările funcționale dificile de tratat cu remedii medicamentoase: tulburări de somn, migrene, dureri de cap....
Echilibru între corp și suflet!
Specialiștii recomandă înainte de masaj să vă relaxați și să încălziți musculatura pe așternutul de apă thermo spa pentru a spori efectul antistres.

Aroma masaj

Senzația de plutire ușoară, leagănă și liniștește transformând în copil chiar și cel mai exigent adult. Uleiurile esențiale naturale pătrund ușor în piele, tensiunea musculară se reduce, iar în schimb apare o stare profundă de relaxare și serenitate. 
Baia cu hidromasaj  și peeling-ul cu petale de trandafir  se combină perfect cu acest tip de masaj. 
Oferiți în dar această procedură - un cadou minunat pentru cei dragi! 

Masaj cu pietre calde

Utilizarea diferitor tehnici de masaj și a pietrelor bazaltice fierbinți de origine vulcanică contribuie la relaxarea profundă a întregului corp, stimulează fluxul de energie pozitivă, creează o stare de armonie și serenitate. Terapia cu pietre este bazată pe acțiunea benefică a temperaturii asupra corpului în ansamblu și asupra vaselor în special. Intensifică microcirculația sângelui, activează fluxul limfatic, stimulează mecanismul de auto-purificare a corpului. 
Masajul relaxant cu pietre calde garantează efectul pozitiv la nivel fizic și emoțional. 
Acumulați energia pură a naturii! 

Masaj reflexogen plantar (al tălpilor)

Această tehnică ajută la îmbunătățirea circulației sangvine a organelor interne, la restabilirea bioritmurilor, la îmbunătățirea capacității de auto-vindecare a organismului. Delectați-vă cu senzația de armonie interioară.
Pedichiura cu aparataj se combină perfect cu acest masaj.

Programeaza-te

Preturi

Masaj terapeutic clasic
50 minute
32 u.c.
Masaj terapeutic clasic
1 oră 20 minute
43 u.c.
Aroma masaj
50 minute
32 u.c.
Aroma masaj
1 oră 20 minute
43 u.c.
Masaj manual de drenaj limfatic 
50 minute
42 u.c.
Masaj manual de drenaj limfatic 
1 oră 20 minute
58 u.c.
Masaj de remodelare
50 minute
42 u.c.
Masaj de remodelare
1 oră 20 minute
58 u.c.
Masaj anticelulitic
50 minute
42 u.c.
Masaj anticelulitic
1 oră 20 minute
58 u.c.
Masaj lipolitic
50 minute
39 u.c.
Masaj lipolitic
1 oră 20 minute
59 u.c.
Masajul thailandez tradiţional
1 oră 20 minute
58 u.c.
Masajul antistres
50 minute
29 u.c.
Masaj cu pietre calde
1 oră 20 minute
41 u.c.
Masaj corporal cu miere
50 minute
57 u.c.
Masaj reflexogen plantar (al tălpilor)
50 minute
32 u.c.
Masaj abdominal defibrozant
50 minute
29 u.c.
Masaj terapeutic pediatric (de la 2 luni)
40 minute
28 u.c.
Masaj anti-artroză
50 minute
29 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL