Măști profesionale pentru ten
Masca cu colagen

Masca cu colagen încetinește cu succes procesul de îmbătrânire a tenului (30+), sporește în mod eficient fermitatea epidermei, reduce ridurile și restabilește elasticitatea pielii (40+). Colagenul este deosebit de util pentru pielea sensibilă și deshidratată, predispusă la îmbătrânirea prematură.

Masca hidro-lifting cu colagen hidratează activ epiderma, îmbunătățește microcirculația pielii, activează metabolismul, elimină toxinele, accelerează procesele de regenerare celulară, atenuează ridurile, asigurând o încetinire a modificărilor legate de vârstă.

Masca de colagen este recomandată persoanelor care optează pentru îngrijirea desăvârșită a tenului, deoarece este cea mai eficientă dintre toate procedeele de rejuvenare. Este recomandă în special în ajunul unei sărbători, după peelingul chimic sau după băile de soare.

Cură intensivă - 4-6 proceduri timp de 1 lună.
Cură de întreținere -1 procedură 1 dată la 2-3 săptămâni.

Mască de modelare

Masca de modelare cu efect static, tonifică și revigorează eficient pielea, conferă elasticitate și redefinește ovalul feței. Hrănește și hidratează profund pielea. 
O caracteristică distinctivă a măștii este efectul evident și de lungă durată. 
Se atenuează ridurile și paloarea, îmbunătățind vizibil tenul. Pielea capătă aspect întinerit și sănătos. Efect tangibil, se distinge după prima procedură!

Măștile alginate pot fi folosite pentru orice tip de piele: sunt utile și eficiente pentru pielea normală, mixtă, uscată, grasă sau vârstnică. Măștile consolidează efectul de lifting al masajului facial de remodelare manual sau cu aparataj.

Mască pentru pleoape

Patch-urile cu efect răcoritor destinate pielii din jurul ochilor constituie o metodă-expres indispensabilă în îngrijirea delicată a zonei periorbitale, hidratează instantaneu, calmează pielea, atenuează ridurile, estompează semnele de "oboseală" a ochilor, reduc edemele, sporesc drenajul limfatic în zona periorbitală, fortifică capilarele pielii. Revigorează și răcoresc plăcut.

În timpul procedurilor cosmetice faciale - 7 u.c.

Mască pentru îngrijirea mâinilor

Masca-cremă oferă protecție excelentă și previne modificările legate de vârstă ale pielii delicate a mâinilor. Masca-cremă profesională, din gama Special Care, abundă în ingrediente valoroase, elimină orice senzație de uscăciune și strângere a pielii, neutralizează inflamațiile și iritațiile, hrănește în mod optim, restabilește și protejează pielea mâinilor.

  • Dragoderm® - stimulează intens matricea extracelulară a dermei, îmbunătățește turgorul, conferă pielii mâinilor aspect fin și catifelat.
  • Pantenol - previne iritațiile, hiperemiile, microfisurile.  
  • Fucogel ® 1000 - formează un strat protector pe suprafața pielii. 
  • Uleiul de macadamia - produs cu efect emolient, normalizează stratul hidro-lipidic, restabilește textura și elasticitatea pielii. Previne apariția semnelor de îmbătrânire, netezește relieful pielii. 

În timpul procedurilor cosmetice faciale - 7 u.c.

Programeaza-te

Preturi

Mască cu colagen
30 minute
70 u.c.
Mască de modelare
30 minute
27 u.c.
Mască de modelare Vegan
30 minute
38 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL