Neurolog 

Sistemul nervos sănătos determină nivelul calității vieții!
Stresul și ecologia nefavorabilă, stilul de viață sedentar, tensiunea psihologică sau fizică excesivă sunt mecanismele declanșatoare a irascibilității, insomniei, stărilor de anxietate, durerilor de spate, durerilor de cap, amețelilor, dispoziției proaste, tulburărilor de memorie și scăderii imunității. 
Profesioniștii neurologi vor stabili un diagnostic precis și vor prescrie o cură optimă de tratament luând în considerare caracteristicile dvs. individuale.

Fiind unicul din țară, "Cabinetul de tratament al distoniei" prin metoda botulinoterapiei este mândria centrului nostru. În Republica Moldova, doar neurologii "Medazur Med Spa" sunt instruiți în astfel de tratament și îl practică cu succes din 2005. În prezent, pacienții care suferă de blefarospasm, spasm hemifacial, paralizie cerebrală, distonie cervicală, grafospasm "crampa scriitorului", "spasticitatea membrului superior post AVC", asimetrie facială neurologică, sincinezii patologice (după suportarea neuropatiei nervului facial), migrenă și alte tipuri de dureri, pot fi într-adevăr ajutați și li se poate îmbunătăți calitatea vieții.

NEUROLOGIST categorie superioară S. Timush, L Tsitsinovskaia, V Rusu

Programeaza-te

Preturi

Consultaţie iniţială
30 minute
23 u.c.
Consultaţie secundară
15 minute
15 u.c.
Tratamentul spasticității - Costul procedurii este determinat de medic la consultație în funcție de numărul necesar de unități
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL