Tratamente faciale Biodroga Systems, Germania

Îngrijirea tenului 
Apreciați eficacitatea îngrijirii profesionale a tenului, pleoapelor, gâtului și decolteului cu produsele cosmetice exclusive, de categorie LUX - Biodroga Systems, elaborate și produse pe baza apelor termale din Baden-Baden.

Calitatea germană excelentă și eficiența produselor vă vor oferi un rezultat excepțional, bazat pe componente inovatoare și ingrediente active revoluționare concepute  să acționeze împotriva îmbătrânirii premature a pielii și a celor mai frecvente probleme cutanee (deficit de oxigen, piele problematică, hiperreactivă, etc.).

Descoperiți frumusețea... cu ajutorul cosmetologului dvs. Specialistul va alege procedurile potrivite și va recomanda metodele de îngrijire la domiciliu, în funcție de tipul și starea pielii dvs.

Îngrijirea pleoapelor
Măștile și compresele speciale sunt o combinație eficientă prevăzută să netezească,  să revigoreze și să hrănească pielea delicată a zonei din jurul ochilor.
Îngrijirea pleoapelor este necesară tuturor, mai ales, persoanelor ce suprasolicită ochii (ochelari, lentile de contact, calculator, fumat, locuitori ai zonelor cosmopolite). Masca cu formulă specială va hidrata zona ochilor, va reduce edemele, va elimina cearcănele, va conferi zonei ochilor un aspect proaspăt, odihnit, chiar și după o zi sau o noapte dificilă.

Îngrijire pentru conturare facială
Modelează, tonifică, conferă efect de lifting îmbunătățind conturul feței. Masca-sculptor este o metodă unică ce acționează la nivel chimic și fizic asupra tuturor straturilor de țesuturi moi ale tenului. Datorită componentelor active utilizate, îngrijirea pentru conturare accelerează activitatea celulelor cu 50% și îmbunătățește protecția împotriva radicalilor liberi cu 74%. Masajul de remodelare facială efectuat anterior măștii-sculptor sporește efectul acesteia.
Cură intensivă - 4 ședințe 1 dată pe săptămână.
Cură de întreținere - 1ședință 1 dată în 1-3 săptămâni (conform indicațiilor), în mod regulat.

Îngrijirea tenului și a pleoapelor este indicată îndeosebi după procedura RF - lifting, deoarece ingredientele active pătrund mai ușor în piele.
 

Programeaza-te

Preturi

Îngrijirea tenului
50 minute
45 u.c.
Îngrijirea pleoapelor
25 minute
20 u.c.
Îngrijire pentru conturare facială
50 minute
40 u.c.
Îngrijire pentru conturare facială DELUX
50 minute
45 u.c.
Star
Plata in lei moldoveni. 1 u.c. - 22 MDL